Populaire Stubru-dj samen met al even populaire zanger

Populaire Stubru-dj samen met al even populaire zanger

De jolige Studio Brussel-spring in het veld Eva De Roo is vrijgezel af, dat meldt Dag Allemaal. Ze zou sinds kort een nieuwe vriend hebben en dat is ook geen onbekende. Jan Paternoster, de zanger en gitarist van rockgroep The Black Box Revelation, heeft de StuBru-dj aan de haak weten te slaan. 

Eva De Roo en Jan Paternoster ontpopten zich tot de revelaties in De Slimste Mens, Eva. Ze haalden beiden de finaleweken, maar in verschillende edities. Jan Paternoster lag er echter al na de derde dag uit in 2015. Eva De Roo moest in 2016 maar in de absolute finale de duimen leggen tegen Gilles Van Bouwel.

Kom op tegen Kanker

De Roo had tijdens haar deelname nog een andere partner, haar Franse vriend Rémi. Paternoster verscheen in zijn deelname aan De Slimste Mens zelfs in dezelfde aflevering als zijn toenmalige vriendin, actrice Anemone Valcke. Beide relaties liepen echter op de klippen. “Eva had het erg druk, terwijl Rémi nog studeerde”, zegt een intimus aan Dag Allemaal. Ook Paternoster zette ondertussen een punt achter zijn relatie met Valcke.

De twee groeiden meer naar elkaar toe tijdens de fietstocht voor Kom op tegen Kanker. “Ja, ze zijn nu officieel een koppel”, zegt de bron. “En Jan is nog nooit zo verliefd geweest.” Dag Allemaal weet ook dat Paternoster aan een nieuwe plaat aan het werken was over zijn afgesprongen relatie, “maar ondertussen zou dat weleens een heel ander album kunnen worden.” De twee werden afgelopen weekend samen gespot op Tomorrowland terwijl ze innig aan het kussen waren.

De vonk sloeg over tijdens de fietstocht voor Kom op tegen Kanker, zo meldt Dag Allemaal:

Maar voor die fietstocht trainden ze ook al samen:

Gesponsorde artikelen