Samsung lanceert nieuwe, betaalbare fitnesstracker Galaxy Fit3

Samsung zet verder in op welzijn met de Galaxy Fit3, een fitnesstracker boordevol functies om gezondheid en slaap te monitoren. Deze budgetvriendelijke wearable is nu beschikbaar in drie kleuren.

Samsung blijft zijn positie in de gezondheids- en wearablesmarkt versterken. Recent lanceerde het techbedrijf de futuristische Galaxy Ring, maar ook voor wie liever wat minder uitgeeft, heeft Samsung een nieuw aanbod: de Galaxy Fit3. Dit nieuwe toestel past perfect in het hedendaagse welzijnstijdperk waarin gebruikers steeds meer inzichten willen in hun fysieke en mentale gezondheid.

Anaïs Truong, Product Manager Mobile Enhancement bij Samsung België, licht toe: “In het huidige wellnesstijdperk verlangen gebruikers naar een uitgebreider inzicht in hun gezondheid. Samsung zet zich ervoor in om gebruikers van geavanceerde tools te voorzien om hun gezondheid te monitoren en hen te helpen in hun wellnesstraject. Onze nieuwste fitnesstracker, de Galaxy Fit3, onderstreept onze inzet om toegankelijke tools aan te bieden die het dagelijks welzijn bevorderen en iedereen inspireren om te werken aan de beste versie van zichzelf.”

Verbeterde slaapmonitoring

Een van de belangrijkste upgrades van de Galaxy Fit3 is de uitgebreide slaapmonitoring. Slaap heeft een cruciale rol in een gezond leven, en met de nieuwe tools van de Fit3 kunnen gebruikers gedetailleerd hun slaapgewoonten analyseren. De tracker meet niet alleen slaappatronen, maar registreert ook snurken en het zuurstofgehalte in het bloed, wat kan helpen bij het identificeren van ademhalingsproblemen tijdens de nacht.

Activiteiten bijhouden, waar je ook bent

Naast slaapmonitoring biedt de Galaxy Fit3 uitgebreide mogelijkheden voor het tracken van fysieke activiteiten. Het toestel kan tot 100 verschillende soorten work-outs registreren en is zowel water- als stofbestendig, waardoor je het zonder zorgen kan gebruiken in de meest uitdagende omstandigheden.

De aluminium behuizing van de Galaxy Fit3 en het bredere 1,6-inch scherm – bijna de helft groter dan zijn voorgangers – zorgen voor een comfortabele gebruikservaring. En met een batterij die tot 13 dagen meegaat, hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig opladen van je fitnesstracker.

Kleuren en prijs

De Samsung Galaxy Fit3 is verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren: Gray, Silver en Pink Gold. Met een prijskaartje van slechts 65 euro biedt deze fitnesstracker een toegankelijke optie voor wie meer inzicht wil krijgen in zijn of haar gezondheid zonder de bank te breken.

Meer
Lees meer...