Sean ‘Diddy’ Combs viert 2e verjaardag van dochter Love ondanks beschuldigingen van sekshandel


In het kort

  • Sean ‘Diddy’ Combs vierde de tweede verjaardag van zijn dochter Love ondanks de beschuldigingen van sekshandel.
  • De rapper houdt vast aan zijn onschuld en wordt momenteel vastgehouden in het Metropolitan Detention Center in Brooklyn nadat hem borgtocht is geweigerd.
  • Combs wordt geconfronteerd met meerdere beschuldigingen van aanranding en verkrachting, met zes extra rechtszaken die zijn ingetrokken door advocaat Tony Buzbee.

Ondanks zijn gevangenschap vierde Sean ‘Diddy’ Combs op Instagram de tweede verjaardag van zijn dochter Love.

Combs, die wordt beschuldigd van sekshandel, afpersing en transport voor prostitutie, houdt zijn onschuld staande. De 54-jarige rapper werd op borgtocht vrijgelaten nadat hij in voorlopige hechtenis was genomen in het Metropolitan Detention Center in Brooklyn. Hij wordt momenteel geconfronteerd met meerdere beschuldigingen van aanranding en verkrachting. Deze week werden nog eens zes aanklachten ingetrokken door advocaat Tony Buzbee, die beweert ongeveer 120 vermeende slachtoffers te vertegenwoordigen.

Recente berichten op sociale media

Een nieuwe post verscheen vandaag op Combs’ socialemedia-account, met een reeks foto’s van hem met zijn jongste kind. Het bijschrift bevatte verjaardagswensen voor Love Sean Combs. Het commentaargedeelte was even actief voordat het werd uitgeschakeld.

In december 2022 kondigde Combs de geboorte aan van zijn zevende kind, Love, met Dana Tran. Hij deelde zijn vreugde op Twitter en zei dat hij en zijn familie dolblij waren om haar in de wereld te verwelkomen. Combs is ook vader van Quincy, Justin, Christian, Chance en tweeling D’Lila en Jessie.

Meer
Lees meer...