‘Shrinking’ krijgt derde seizoen op Apple TV+


In het kort

  • Apple heeft de comedyserie Shrinking verlengd voor een derde seizoen.
  • De verlenging werd onthuld op New York Comic Con op donderdag, waar makers en castleden aanwezig waren.

Apple heeft de komedieserie Shrinking verlengd voor een derde seizoen. Deze aankondiging kwam na de langverwachte première van seizoen 2, die dinsdag plaatsvond.

Shrinking volgt Jimmy (Jason Segel), een rouwende therapeut die professionele grenzen begint te overschrijden door zijn cliënten ongefilterde meningen te geven. Hij negeert de gevestigde ethiek, wat leidt tot aanzienlijke verstoringen in het leven van mensen, waaronder dat van hemzelf. Het eerste seizoen eindigde met een grote cliffhanger, waardoor het publiek reikhalzend uitkeek naar het volgende hoofdstuk. Naast Segel is er ook een grote rol weggelegd voor acteur Harrison Ford.

Derde seizoen

De verlenging werd onthuld op New York Comic Con op donderdag. De makers planden Shrinking aanvankelijk als een serie van drie seizoenen. Medebedenker Bill Lawrence suggereerde echter onlangs in een interview dat ze verder zouden kunnen gaan dan drie seizoenen, waarbij hij het potentieel voor verdere verkenning van Jimmy’s reis erkende. Hij benadrukte de voortdurende emotionele impact van de dood van zijn vrouw en de mogelijkheid van een nieuwe verhaallijn.

Dit project markeert een andere samenwerking tussen Lawrence en Apple TV+, na het succes van Ted Lasso. Hoewel die toekomst onzeker blijft, heeft Lawrence laten weten dat hij bereid is om de reis voort te zetten samen met Jason Sudeikis, die uiteindelijk over het lot van de show beslist. Brett Goldstein, ook betrokken bij Ted Lasso, sloot zich hierbij aan.

Meer
Lees meer...