‘Stranger Things’: Cast overweldigd door emotie bij lezen script van laatste aflevering


In het kort

  • De cast van Stranger Things werd overmand door emotie tijdens het lezen van de finale van de serie.
  • De jonge acteurs groeiden meer dan tien jaar op de set op, wat bijdroeg aan hun emotionele reactie.
  • Het laatste seizoen gaat naar verwachting in 2025 in première en Harbour beschrijft het als het beste werk tot nu toe.

Tijdens een recente podcast – via Variety – onthulde David Harbour dat de cast van Stranger Things overmand werd door emoties tijdens het lezen van de finale van de serie. Harbour beschreef scènes van “onbedaarlijk huilen” en zei dat de tranen halverwege begonnen en in de laatste 20 minuten intenser werden. Hij noemde Noah Schnapp specifiek als een van de meest zichtbaar aangedane castleden.

De emotionele reactie van de cast

Harbour schrijft deze emotionele reactie toe aan het feit dat de jonge acteurs in de loop van tien jaar op de set zijn opgegroeid. Het laatste seizoen, beweert hij, onderzoekt op een prachtige manier hun jeugdervaringen en biedt een aangrijpende afsluiting van hun reis.

Het einde accepteren

Ondanks zijn eigen aanvankelijke tegenzin om de show te zien eindigen, erkent Harbour dat het na bijna negen jaar tijd is voor zowel de cast als de Duffer Brothers om nieuwe projecten na te jagen. Hij drukt bitterzoete gevoelens uit over de afsluiting, erkent het verdriet om een geliefde creatie achter te laten en viert tegelijkertijd de kans op groei en verkenning in andere richtingen.

De details van het laatste seizoen

Het laatste seizoen, bestaande uit acht afleveringen, zal naar verwachting ergens in 2025 in première gaan. Harbour beweert vol vertrouwen dat de finale hun beste werk tot nu toe is en dat het perfect aansluit. Hij moedigt fans aan om de emotionele reis te omarmen en verwacht dat ze van het afsluitende seizoen zullen houden.

Meer
Lees meer...