Streamz deelt eerste trailer ‘FBoy Island’

Het is bijna zover! Vanaf 15 augustus verschijnt FBoyIsland op Streamz. Deze keer dus geen Love Island, maar een eerste trailer doet alvast vermoeden dat het om een waardige vervanger gaat.

Sinds 2021 boekte FBoyIsland al gigantische internationale successen in Amerika, Australië en andere Scandinavische landen. Dit jaar kunnen de reality fans uitkijken naar de Vlaamse versie, gepresenteerd door Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten.

FBoy Island

In FBoy Island gaan Ella (24), Irene (27) en Kelly (28) op reis naar een warme bestemming om daar de liefde van hun leven te vinden. Op het eiland is een groep mannen aanwezig die op hun beurt ook weer strijden om de aandacht van de vrouwen. Een deel daarvan is echt op zoek naar de liefde, terwijl een ander deel maar doet alsof. De FBoys zijn er namelijk enkel om een spel te spelen en met geld naar huis te gaan.

Zowel de deelnemers als de kijkers weten niet wie wie is en moeten dus wekelijks zoeken naar de waarheid. Ook de mannelijke deelnemers weten van elkaar niet wie er is voor de liefde en wie er voor het geld is.

Eerste trailer

Op het programma zelf is het nog twee weken wachten, maar Streamz deelde vandaag alvast een eerste trailer. Daarin krijgen we voor het eerst de kandidaten ook écht te zien. Ella, Irene en Kelly lijken het al heel goed met elkaar te vinden en ook de eerste twijfels beginnen toe te slaan. Alle drie de vrouwen zijn toch bang om voorgelogen te worden en te vallen voor een FBoy.

Fboy Island is vanaf 15 augustus te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...