Taylor Swift zorgt met simpele glitters voor stormloop bij beautybedrijf

Taylor Swift zorgde tijdens een recente wedstrijd van de Kansas City Chiefs niet alleen voor opschudding op het veld, maar ook online. De zangeres, die er was om vriend Travis Kelce aan te moedigen, verscheen met een opvallend nieuw beauty-element: glitterende sproeten op haar wangen. De look veroorzaakte direct een storm van enthousiasme onder haar fans.

De verschijningen van zangeres Taylor Swift tijdens wedstrijden van de Chiefs zijn inmiddels een terugkerend fenomeen. Terwijl fans vaak uitkijken naar haar outfits, waaronder Chiefs-truien en haar kenmerkende rode lippenstift, koos Swift deze keer voor iets extra’s: een vleugje glitter. De glinsterende sproeten die haar gezicht sierden, trokken al snel de aandacht van de kijkers thuis. Binnen enkele minuten overspoelden fans sociale media met lof voor Swift’s nieuwe look, met hashtags als #GlitterFreckles.

Stormloop

De glitters kwamen van het merk Fazit, een beautybedrijf. Swifts keuze voor dit product zorgde meteen voor een enorme boost in de verkoop. Nina, medeoprichter van Fazit, deelde op TikTok hoe hun website na de wedstrijd werd overspoeld met bestellingen. In de video liet ze zien hoe het kassasysteem non-stop bonnen bleef uitprinten. “POV: Taylor Swift droeg de glitter sproeten van jouw merk” Fazit en het internet brak erover,” stond er in het bijschrift te lezen.

Een andere TikTok-video van medeoprichter Will Leatherman liet zien hoe zijn zus, Aliett, emotioneel reageerde op het feit dat Swift hun product had gedragen. De verkoopcijfers zouden ondertussen al met 2.500 procent gestegen zijn.

@aliettbutts POV youre a small business female founder and @Taylor Swift is wearing your brand @Fazit glitter freckles Im DYING #fazit #fazitbeauty #founder #taylorswift #chiefs #traviskelce ♬ original sound – Aliett
Meer
Lees meer...