‘The Masked Singer’: Boom laat stem een eerste keer horen en zorgt voor verwarring

Het raden kan beginnen, want The Masked Singer gaat vanavond opnieuw van start op VTM. De zender deelde daarbij al een eerste preview van het optreden van Boom. En dat zorgt meteen voor verwarring, want horen we een man of een vrouw?

Het vierde seizoen van The Masked Singer gaat vanavond, vrijdag 20 september, van start. Dan begint de zoektocht naar een opvolger van Tovenaar (Aaron Blommaert), Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont).

De eerste aflevering horen we meteen zes figuren: Giraf, Boom, Mister Withlove, Medusa, Tik & Tok en Zeeduivel. Zij nemen het in drie duels tegen elkaar op, waarna het aan het publiek in de studio is om te beslissen wie ontmaskerd wordt en uitgeschakeld is.

Boom

​Boom zal in de eerste aflevering aantreden met een eigen versie van Relax van Frankie Goes To Hollywood. Als vanaf de eerste noten klinkt er echter verwarring bij de vierkoppige jury. Die bestaat vanavond uit Ruth Beeckmans, Aaron Blommaert, Elisabeth Lucie Baeten en een geheime gastspeurder.

“Het is echt een vrouw”, merkt Ruth als eerste op. “Dat kan toch een vrouw zijn?”, voegt Aaron eraan toe, waarna ze verbaasd blijven luisteren naar Boom. “Wel een goede zanger”, voegt Ruth eraan toe. Of Boom met het optreden het publiek weet te overtuigen, weten we pas aan het einde van de eerste aflevering.

Kijk en luister hier naar het eerste optreden van Boom in The Masked Singer:

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.40 uur te bekijken op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...