‘The Masked Singer’: Dit zijn de hoofdverdachten voor Dame Blanche

The Masked Singer is ondertussen al even bezig en de Big Bang komt er binnenkort ook aan. Dat betekent dat kijkers zich al meer en meer een beeld kunnen vormen over wie er achter de pakken schuilt. Daarom zetten we graag wekelijks de hoofdverdachten even op een rijtje.

Enkele weken geleden ging het nieuwe seizoen van The Masked Singer van start. Na overwinningen van Sandra Kim als Koningin, Camille als Miss Poes en Aaron Blommaert als Tovenaar, gaat VTM nu op zoek naar een nieuwe winnaar.

In de vorige afleveringen hebben we al afscheid moeten nemen van Mister Withlove (Karl Vannieuwkerke)De Mike (Hugo Sigal)Boom (Wim De Vilder)Eikeltje (Frank Verstraeten) en Tik & Tok (Joris Hessels en Dominique Van Malder). Maar wie zit er onder de resterende pakken?

Dame Blanche

In dit artikel zetten we even alle hoofdverdachten van Dame Blanche op een rijtje. Het figuur was voor het eerst te horen met Padam Padam en daarna begon de lijst aan verdachten alleen maar te groeien. De speurders hadden het van in het begin alvast over een “jonge stem” en richtten hun pijlen op onder andere Gloria Monserez en Nina Derwael. Maar ook Karen Damen passeerde de revue.

In de Guessing Game keert Gloria Monserez terug en duiken ook Zita Wauters en actrice Lynn Van den Broeck op. Op de Facebookpagina waar volop gezocht wordt naar wie er achter welk masker schuilt, keren die namen ook terug. Wanneer we precies zullen zien wie er nu echt achter zit, valt af te wachten.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...