‘The Masked Singer’: Eikeltje, Space Babe, Dame Blanche, Zebra, Feniks en De Mike maken hun intrede

In de tweede aflevering van The Masked Singer maken zes nieuwe pakken hun intrede. Zo zullen we voor het eerst Eikeltje, Space Babe, Dame Blanche, Zebra, Feniks en De Mike te horen krijgen. Daarmee kan het raden volledig losbarsten.

Het langverwachte vierde seizoen van The Masked Singer is vorig weekend eindelijk van start gegaan. Daarmee is de zoektocht naar een opvolger van Tovenaar (Aaron Blommaert), Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont) geopend.

In de eerste aflevering kwamen met Giraf, Boom, Mister Withlove, Medusa, Tik & Tok en Zeeduivel al zes artiesten in actie. Voor één van hen eindigde het verhaal ook meteen na één optreden. Mister Withlove eindigde namelijk als laatste bij de publieksstemming moest zo naar huis. Onder het masker bleek sportpresentator Karl Vannieuwkerke te zitten.

Zes nieuwe pakken

In de tweede aflevering krijgen Giraf, Boom, Medusa, Tik & Tok en Zeeduivel even rust. Deze keer is het namelijk aan Eikeltje, Space Babe, Dame Blanche, Zebra, Feniks en De Mike om voor het eerst van zich te laten horen. Zij zullen eerste een groepsnummer zingen en het daarna in drie onderlinge duels tegen elkaar opnemen om uit te maken welke vijf figuren door mogen naar de volgende show. Het zijn uiteindelijk de kijkers in de zaal die daarover het laatste woord hebben.

Wie nu al een gokje wil maken over wie verscholen zit onder deze zes nieuwe pakken, of de vijf pakken van vorige week, kan nog altijd terecht op de Guessing Game van The Masked Singer. Vergeet daar alvast niet om je gokken te bevestigen wanneer de aflevering start voor extra punten.

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.40 uur te bekijken op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...