‘The Masked Singer’: Dit masker moet de wedstrijd verlaten net voor de Big Bang

Voor de eerste groep deelnemers in The Masked Singer zit de laatste aflevering voor de Big Bang erop. Het werd een bijzondere aflevering waarin we kennismaakten met Eekhoorn, die maar één keer zal deelnemen. Volgende week komen we dus al te weten wie er achter het masker schuilgaat. Maar ook deze week kregen we een ontmaskering te zien. Nu ja, eigenlijk kregen we er twee.

The Masked Singer is vijf afleveringen ver. Na de ontmaskering van Mister Withlove (Karl Vannieuwkerke), De Mike (Hugo Sigal), Boom (Wim De Vilder) en Eikeltje (Frank Verstraeten), was het de beurt aan Tik & Tok om hun masker af te nemen.

Tik & Tok

Volgende week komen we te weten wie er schuilgaat onder het masker van nieuwkomer Eekhoorn en zullen we ook zien welke maskers van de tweede groep door zullen stoten naar de Big Bang. Van de eerste groep zal het alvast gaan om Medusa, Zeeduivel, Giraf en Poppemie. Giraf werd als eerste door de andere maskers gered. Vervolgens kregen Zeeduivel en Poppemie de voorkeur van de speurders. In het duel tussen Tik & Tok en Medusa kon die laatste het publiek meer overtuigen waardoor de maskers van Tik & Tok afgingen.

De speurders hadden het al langer in de gaten en vandaag ging het zelfs om een unaniem antwoord bij de vier aanwezige speurders. Het ging namelijk om beste vrienden en televisiemakers Joris Hessels en Dominique “Dompi” Van Malder. Na de ontmaskering vertelde Joris dat het hen ook niet makkelijk werd gemaakt omdat ze alle speurders persoonlijk kennen. “Het is wel iets om af te vinken op ons vriendschapslijstje”, klinkt het bij de besties over hun deelname aan The Masked Singer.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO. Meteen na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Behind The Mask.

Meer
Lees meer...