‘The Masked Singer’: Bekijk hier in primeur het optreden van Zeeduivel

We zitten ondertussen al in de derde week van het nieuwe seizoen van The Masked Singer. In de eerste twee weken leerde de kijker alle figuren voor het eerst kennen en vanaf deze week kan het speuren écht verdergaan. Terwijl de kijkers bezig zijn met ontmaskeren, willen de deelnemers zelf natuurlijk een ronde verder geraken. En daar doet Zeeduivel met een energiek optreden alvast een gooi naar.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is in volle gang. In de eerste week leerden we Giraf, Boom, Medusa, Tik & Tok, Zeeduivel en Mister Withlove al kennen. Die laatste viel al meteen af, waarmee Karl Vannieuwkerke als eerste de show moest verlaten. Deze week zien we de andere zes figuren terug en vervoegt ook Poppemie de groep.

Zeeduivel

In de derde show van vanavond doet Zeeduivel haar reputatie van rockster alle eer aan met een echte rockklassieker. Ze haalt namelijk alles uit de kast op Bring Me To Life van Evanescence. Dat deze Zeeduivel kan zingen en dansen als geen ander, staat vast.

De kans lijkt ons dus groot dat er een zangeres met veel ervaring onder schuilt. Bij de Guessing Game, waar kijkers laten weten wie ze verdenken, staat Ingeborg alvast op de eerste plek. Zij wordt gevolgd door Liliane Saint-Pierre en de Nederlandse zangeres Anouk.

Bekijk het optreden van Zeeduivel hieronder:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...