Left Right
scrollTop top

‘Thuis’: Tim kent het slachtoffer van het tweede rode tentje


Thuis slachtoffer tweede rode tentje
© VRT

Een maandag verloopt bijna nooit rustig in Thuis en dat was dit keer niet anders. Na de verwarring over het eerste rode tentje duikt er deze week een nieuw exemplaar op. Wie ligt er? Is het Frank? Simonne is duidelijk in paniek. Of heeft het gevecht tussen Xander en Tania slachtoffers gemaakt? En wat heeft Ann ermee te maken?

VRT

De kleine Robin werd een hele tijd vastgehouden door Xander, de dochter van Tania. Xander is boos op de hele wereld omdat hij zich al zijn hele leven belogen en bedrogen voelt. Daarom keerde de ontvoerder pas nog terug naar zijn moeder om het één en ander uit te klaren. Daarbij maakte Xander echter een slachtoffer. Kijkers van Thuis werden het weekend ingestuurd met het beeld van een Frank Bomans die op de grond ligt met een grote plas bloed aan zijn hoofd.

Rode tentje

VRT

En dan is er nog het rode tentje, dat al een hele tijd slecht nieuws aankondigt in Thuis. Wie in het tentje ligt, is wellicht dood of zwaargewond. De reactie van agent Tim maakt ons alvast ongerust. Is het dan toch Frank Bomans? Zijn partner Simonne kan hem alvast niet bereiken en is in paniek.

Tegelijkertijd lijkt Robin te herstellen in het ziekenhuis. En Karin praat in op haar zoon Kobe: hij zou beter de strijdbijl met Jacques begraven volgens de ex-advocate. Zo kan hij er zijn voor Paulien, want dat is écht belangrijk. Liefde gaat de jongste tijd boven alles in Thuis: voor Paulien en Kobe, maar ook voor Tom en Karin.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…