Zayn Malik reageert op overlijden Liam Payne: “Ik praat luidop tegen je, in de hoop dat je het kan horen”

Eerder deze week overleed Liam Payne op 31-jarige leeftijd na een val van het balkon van zijn hotelkamer in Buenos Aires in Argentinië. Liam Payne maakte van 2010 tot 2015 deel uit van de Britse boyband One Direction en nu hebben zijn voormalige groepsgenoten gereageerd op zijn plotse overlijden. Zayn Malik verliet One Direction in maart 2015, maar hij heeft toch mooie herinneringen ana die periode.

Liam Payne, een van de vijf leden van de Britse boyband One Direction, is enkele dagen geleden overleden. Het nieuws kwam onverwacht waardoor heel wat fans geschokt reageerden. Maar ook voor de voormalige groepsgenoten van Liam komt het nieuws hard aan. Zij deelden, na een officieel groepsstatement, allemaal een persoonlijk statement op Instagram. Ook Zayn Malik, die One Direction eerder verliet, maakte deel uit van het groepsstatement en deelde ook een persoonlijke boodschap.

Zayn

Hoewel Zayn in 2015 besloot om de band te verlaten, betekenen de vier andere leden van One Direction nog steeds veel voor hem. In zijn statement heeft hij mooie woorden voor zijn voormalige groepsgenoot. “Liam, ik betrap me erop dat ik luidop tegen je praat, in de hoop dat je me kan horen. Ik denk egoïstisch dat er nog zo veel gesprekken waren voor ons om te hebben in ons leven. Ik heb je nooit kunnen bedanken voor de manier waarop je me steunde op de moeilijkste momenten in mijn leven. Toen ik heimwee had als 17-jarige, was je er altijd voor me met een positieve instelling en geruststellende glimlach, waarmee je me liet weten dat je mijn vriend was en dat ik geliefd was.”

“Hoewel je jonger was dan mij, was je altijd verstandiger dan ik. Je was koppig, had sterke opinies en gaf geen fuck om te zeggen tegen mensen dat ze fout waren. En ook al botsten we hierdoor enkele keren, ik heb altijd stiekem respect voor je gehad. Wanneer het op muziek aankwam, Liam, was jij de meest gekwalificeerde in elk opzicht. Ik wist niets in vergelijking met jou. Ik was een jonge beginner zonder ervaring en jij was al een professional.”

“Broer verloren”

“Ik was altijd blij om te weten dat, wat er ook gebeurde op het podium, we altijd op jou konden rekenen om te weten wat de volgende stap was. Ik ben een broer verloren nu jij er niet meer bent en ik kan niet in woorden omschrijven wat ik zou geven om je nog één laatste knuffel te geven en op een goede manier afscheid te nemen en je te vertellen dat ik van je hield en je respecteerde. De herinneringen die ik met je heb zal ik voor altijd koesteren in mijn hart.”

“Er zijn geen andere woorden die kunnen omschrijven hoe ik me nu voel dan meer dan verscheurd. Ik hoop dat waar je nu ook bent, je je goed en vredig voelt. En dat je weet hoe geliefd je bent. Ik hou van je, bro.”

Bekijk hier de post van Zayn op Instagram:

Meer
Lees meer...