Zo koop je tickets voor de concerten van Oasis

De reünie van Oasis is sinds deze week eindelijk officieel. De iconische Britse rockgroep staat komende zomer maar liefst veertien keer op het podium doorheen het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Heel wat Belgen lijken van plan om de overstap te maken over het Kanaal, maar daarvoor moet je dit weekend natuurlijk wel tickets weten te bemachtigen. En daarvoor moet je je vandaag – woensdag 28 augustus – al registreren.

Vijftien jaar na hun laatste optreden samen in Parijs, met de ondertussen beruchte ruzie die daarop volgde, maakten de broers Liam en Noel Gallagher dinsdag bekend dat ze opnieuw samen gaan optreden. Oasis doet komende zomer een stadiontour ‘Oasis live ’25’ die bestaat uit veertien optredens op vijf locaties.

Tickets voor die concerttour gaan zaterdag 31 augustus om 10 uur Belgische tijd in voorverkoop. Voorlopig is het nog niet duidelijk hoeveel die tickets zullen kosten. De prijzen voor de verschillende locaties en alle soorten tickets zouden donderdag 29 augustus bekendgemaakt worden. Per persoon zal er een maximum van vier tickets kunnen gekocht worden.

Registreren verplicht

Wie tickets wil kopen, moet vandaag – woensdag 28 augustus – al aan de slag. De registratie is namelijk zojuist geopend en sluit vanavond om 20 uur Belgische tijd. Om zaterdag een ticket te kunnen kopen, is het noodzakelijk om jezelf nu dus al te registreren. Registreren kan via deze link.

Als dat gebeurd is en je komt in aanmerking om tickets te kopen, krijg je een bevestiging. Door de enorme drukte kan die bevestiging via e-mail wel enige vertraging hebben.

Op vrijdag 30 augustus zullen alle geregistreerden dan de volledige informatie krijgen die ze nodig hebben om een dag later tickets te kunnen kopen. Een succesvolle registratie is geen garantie voor een ticket. Zaterdag geldt nog steeds het “first come, first served“-principe.

Meer
Lees meer...