14 van onze favoriete tuinwebshops

Met branded content van HomingXL

Veel tuinen hebben de afgelopen jaren een flinke herwaardering gekregen. In plaats van lelijke tegels en saaie tuinmeubelen zien velen (gelukkig) in dat het ook anders kan. Dat een tuin een plek is waar je tot rust kunt komen. Dat je er een sfeervolle plek van kunt maken waar je gezellig met vrienden en familie van lange zomeravonden kan genieten. En dat een groene tuin ook kan bijdragen aan een betere flora en fauna. Hieronder vind je een overzicht met favoriete webshops die artikelen die met de tuin of andere buitenruimte te maken hebben.

Webshops met informatie en inspiratie

Ben jij niet helemaal tevreden met je huidige tuin? Of ga je verhuizen en wil je van je nieuwe buitenruimte ook wat moois maken, zodat dit een verlengstuk van het interieur van je woning wordt waar je trots op bent? Bezoek dan onderstaande webshops waar je niet alleen mooie en handige artikelen voor in de tuin vindt, maar ook nog eens veel informatie en inspiratie!

Mijnbiotuin

Groot assortiment biologische bloemen, planten en zaden, maar ook van alles voor je huis- of tuindier en keuken.

HomingXLBij Huis- en Tuinspecialist HomingXL.nl vind je een uitgebreid assortiment waaronder overkappingen, vlonders, tuinmeubelen en schuttingen. Website met veel sfeerbeelden ter inspiratie en informatie over artikelen.

Extremis

Inspirerende tuinmeubelen met een tijdloos design en uitzonderlijke functionaliteit. 

Zee

Tuingereedschap, tuinslangen en -haspels, buitendouches en barbecues als designobject? Die vind je hier!

Buitenbloempot

Creëer een magische sfeer in je tuin of op je terras met een buitenbloempot die stijl en functionaliteit combineert.

Atuin

Online tuincentrum met een groot assortiment planten en bomen. 

Bel Jardin

Duurzaam en trendy tuinmeubilair, maar ook vuurelementen, tuinbeelden en van alles voor buiten koken. Verzorgt tevens zwembadonderhoud.

Joli

Trendy en innovatieve designmeubelen van Belgische topontwerpers. Veel inspiratiebeelden, bijvoorbeeld om van je zwembadomgeving een waar paradijs te maken.

Fravin

Specialist op het gebied van tuininrichting, levert onder meer houten blokhutten, tuinhuisjes, tuinkassen, veranda’s.

De Wit Hand en Tuingereedschap

Kwalitatief hand- en tuingereedschap, met winkel en eigen mechanisatiebedrijf. Cadeautip: je kunt hier houten tuingereedschap laten graveren.

Robotmaaierpro

Met een robotmaaier een mooi gazon, zonder dat het je tijd en energie kost.

Bubalou

Outdoorcollectie van weerbestendige en duurzame tuinmeubelen en accessoires, die van je tuin echt een verlengstuk van je woning maken.

Abisco

Maak van je buitenruimte een complete welnesstuin met een buitensauna.

Gazon-online.be

Webshop met diverse soorten graszoden, graszaad, gazonmeststof en gereedschap om je gazon mooi te maken en te houden.

Nog meer online inspiratie

Ben je er toch nog niet helemaal over uit welke stijl je wil creëren in je tuin? Of ben je nog op zoek naar leuke decoratie om je buitenruimte aan te kleden? Kijk dan eens op Etsy. Handige tips voor je tuin vind je ook in onze eerder uitgebrachte artikelen ‘Vakantie in eigen tuin’ en ‘Onze tuinweetjes’.

Meer
Lees meer...