30 jaar JACK & JONES: win een jeansbroek voor jou en je ‘brotherhood’

Denimmerk JACK & JONES wordt dit jaar 30 en om dat te vieren, geven ze samen met newsmonkey maar liefst 30 jeansbroeken weg. Wil jij graag kans maken op zo’n coole jeans voor jou én 4 vrienden? Lees dan zeker verder.

Dertig jaar geleden vond er een primeur plaats tijdens de Oslo Fashion Week. Daar verscheen voor de eerste keer ooit een volledige jeanscollectie op de catwalk. Meteen zette het merk achter de collectie, JACK & JONES, zijn naam op de modekaart. Dertig jaar later heeft het fashionlabel wereldwijd 900 winkels, en ontwerpen en produceren ze naast jeansbroeken ook andere mannenkleding, zoals T-shirts, sportkledij, schoenen en accessoires .

6 miljoen jeansbroeken

Toch blijft de jeansbroek hét uithangbord van JACK & JONES, want jaarlijks gaan er maar liefst meer dan 6 miljoen denims over de toonbank. Het merk blijft dan ook flink investeren in jeans en voert verschillende testen uit om met innovatieve stoffen en vezels aan de slag te gaan om jouw broek net dat tikkeltje meer te geven. Zo lanceerde het denimmerk in 2007 zijn eerste jeanscollectie die volledig gemaakt was van organisch katoen en in 2018 bracht het zijn meest duurzame denimcollectie tot dusver op de markt, de Low Impact Denim.

Win een jeans voor jou en je brotherhood

Of je ze nu ‘maten’, ‘broeders’, ‘homies’ of ‘drarries’ noemt, vrienden betekenen ontzettend veel in ons leven. Ze vormen je mee tot de persoon die jij vandaag bent. Die vriendschapsband, die brotherhood, is voor JACK & JONES al 30 jaar lang een belangrijke drijfveer. Niet alleen om van een jeans een comfy en stylish broek te maken, maar ook om die te tillen naar een niveau waarop jeans een echt uniform van je brotherhood wordt. Hebben je brothers en jij nood aan een nieuw uniform? Waag dan zeker je kans en wie weet lopen jij en je 4 beste maten binnenkort met eenzelfde JACK & JONES-denim rond tijdens de volgende bubbelmeeting.

Hoe kan je winnen?

Omdat JACK & JONES in de jaren ’90 geboren is, zijn wij heel benieuwd naar welke ninetiestrend jij het meest mist en dus graag zou zien terugkomen, en waarom. Laat het ons weten in een comment onder deze Facebookpost vóór 18 oktober:

https://www.facebook.com/newsmonkey/posts/2981297051970534

De bedenkers van de 6 meest originele antwoorden winnen een bezoekje aan een JACK & JONES-winkel naar keuze. Daar mogen de winnaars en hun 4 uitverkoren vrienden elks een jeansbroek kiezen ter waarde van (maximum) 79,99 euro. It’s never too late to get your brotherhood a (new) denim uniform ? ? .

Meer
Lees meer...