4x inspiratie voor een leuke mannen outfit

Soms weet je gewoon even niet wat je nu weer uit de kast moet trekken. Maar je wilt er toch leuk bijlopen. En dan kan het fijn zijn om even wat inspiratie te krijgen van mogelijke nieuwe outfits. Na dit artikel zal jij weer met een hele andere blik naar jouw kledingkast kijken en allerlei nieuwe outfits bij elkaar kunnen toveren. 

Casual look

Ben je op zoek naar een outfit voor elke dag? Dan kun je gaan voor een outfit met een casual look. Kies een goede basic jeans uit en combineer dit met een t-shirt in een neutrale kleur, zoals wit, grijs of zwart. Je kunt de outfit afmaken met een paar mooie sneakers. Wanneer het wat frisser is, kun je dit ook leuk combineren met een leren jas of een sportiever jasje. Dit is een makkelijke en comfortabele outfit, maar je ziet er netjes en verzorgd uit. 

Sportieve look

Sportieve outfits zijn tegenwoordig ook helemaal in. Je kunt dit uiteraard aandoen als je gaat sporten of relaxen, maar als je het goed combineert, kun je het ook aan als alledaagse outfit. 

Als je een actieve dag voor de boeg hebt, is een sportieve outfit ideaal. Ga bijvoorbeeld voor comfortabele joggingbroeken of sportieve shorts met t-shirts heren erboven. Maak de outfit af met een paar mooie sneakers. Je kunt de outfit een finishing touch geven door een pet op te doen van jouw favoriete merk of team. 

Formele look

Soms heb je een formele gelegenheid, zoals een zakelijke meeting of een borrel. Het is dan belangrijk om een goede indruk achter te laten en er dus netjes en verzorgd uit te zien. Je kunt dan beginnen met een nette broek zoals chino’s of pantalons. Daarboven kun je een mooi t-shirt of polo doen in een effen kleur, zoals blauw, donker rood of groen. Maak dit af met een paar nette schoenen en een mooie riem. Mocht het wat kouder zijn, voeg dan nog een colbert of nette trui toe. 

Casual chic look

Wanneer je tussen een casual en formele outfit wil zitten, kun je gaan voor een casual chic look. Dit is perfect voor een etentje of een avondje uit. Kies dan voor broeken heren met een mooi t-shirt. Je kunt dan gaan voor een chino of een slim fit jeans met een t-shirt met een leuke print of tekst. Maak de outfit verder af met een paar nette schoenen, zoals loafers of veterschoenen. Qua accessoires kun je een leren riem en een horloge toevoegen.

Meer
Lees meer...