9 tips om aan een lief te geraken als dertigplusser

Daten is moeilijk. En als je op een bepaalde leeftijd gekomen bent, begin je al stress te krijgen dat je je hele leven alleen blijft. Maar geen nood, jouw ware loopt ergens rond. Deze 9 tips helpen je alvast om hem/haar iets sneller te vinden.

1. Stop met stressen

Neen, je bent niet oud. Neen, je gaat niet eeuwig alleen blijven. Vergeet de opmerkingen van je ouders en/of vrienden, je hebt nog tijd. Wees niet té gefocust op het vinden van een lief en dan komt het vanzelf. En vergeet zeker ook niet te genieten van het single zijn!

2. Blijf vooral jezelf

Je hebt misschien vrienden die al jarenlang samen zijn met hun lief, en dan denk je al snel dat dat is omdat zij beter zijn dan jij. Ga jezelf echter niet gaan veranderen om meer op hen te lijken. Start niet met dezelfde hobby, verander je haar niet en ga je al zeker niet anders gaan kleden. Want je bent toch liever jezelf? Niet geforceerd, niet gespeeld, gewoon jij.

3. Ga niet altijd op je ogen af

giphy.com

Oké, het oog wil ook wat, maar iedereen weet wel dat uiterlijk niet alles is. Je kent het wel, dat moment waarop je een gigantisch mooie man of vrouw aan de haak slaat en die dan echt saai blijkt te zijn. Op een bepaalde leeftijd wil je meer dan enkel een mooi lief. Als je dat in je dagelijkse leven niet meteen kan vinden, is er gelukkig nog de gratis persoonlijkheidstest van Parship.be.

4. Eens lekker feesten kan deugd doen

Niets is leuker dan een avondje uit met je beste vriend(inn)en. Eerst lekker gaan eten en dan een dansje placeren, dat is waar het allemaal om draait. Laat al je zorgen achterwege en laat je eens volledig gaan. Met een beetje geluk dans je opeens in de armen van je soulmate. Toch niet het geval? Dan heb je op z’n minst een leuke avond achter de rug! ?

5. Probeer eens iets nieuws

giphy.com

Je grenzen verleggen is een fantastische manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Is er iets dat je al lang wil doen? Doe het dan! Dansles volgen of misschien uit een vliegtuig springen? Het kan allemaal. Verlaat je normale kringen en doe nieuwe ervaringen op.

6. Relax

giphy.com

Heb je het even gehad met alle stress rond daten? Neem dan gewoon even pauze. Een avondje in je zetel met een goed glas wijn, Netflix en een grote pizza, meer moet dat niet zijn. De wereld draait al snel genoeg, dus zorg ervoor dat je niet doordraait.

7. Misschien online?

Alles gebeurt tegenwoordig online, dus waarom zou je daar geen lief kunnen vinden? Met Parship.be vind je in no time een nieuw lief. En met de gratis persoonlijkheidstest kan je die ongemakkelijke eerste date meteen overslaan!

8. Doe eens zot en ga op blind date

giphy.com

Je vrienden hebben ongetwijfeld al voorgesteld om je te koppelen aan één van hun vrienden. Maar waarom zeg je altijd nee? Misschien is die vriend(in) wel écht de ware voor jou? Trek even je stoute schoenen aan en trotseer die blind date vol goede moed. Of trek gewone schoenen aan en maak er een dubbeldate van!

9. Mingle!

Of het nu op de trouw van je beste vriendin is of op het communiefeest van je nicht, je soulmate kan overal rondlopen. Start gesprekken en leg nieuwe contacten. Wees niet bang om onbekenden aan te spreken, want ze bijten (meestal) niet.

Ben je helemaal klaar om je zoektocht verder te zetten? Begin dan nu meteen al door een account aan te maken op Parship.be!

Meer
Lees meer...