‘The Masked Singer’: Erik Van Looy (Radijsje) en Véronique De Kock (Mummie) maken hun debuut in de jury

De zoektocht in The Masked Singer naar de geheime zangers en zangeressen gaat vanavond verder. Zes nieuwe zangers brengen hun eerste optreden voor een streng publiek en een nieuwsgierige jury. En die jury bestaat deze keer uit Frances Lefebure en Fien Germijns, met de hulp van Erik Van Looy en Véronique De Kock, beter bekend als Radijsje en Mummie.

Nog voor de start van het vierde seizoen van The Masked Singer was bekendgemaakt dat het speurdersteam van dit seizoen grondig vernieuwd is. Tine Embrechts en Ruth Beeckmans keren terug, maar krijgen gezelschap van heel wat nieuwkomers. Het gaat om fans van het programma Elisabeth Lucie Baeten en Frances Lefebure en voormalige deelnemers Aaron Blommaert, Erik Van Looy, Véronique De Kock en Boris Van Severen. Daarnaast zijn er uiteraard ook heel wat gastspeurders.

Radijsje en Mummie

Van die voormalige deelnemers maken er twee hun jurydebuut vanavond. Het gaat om Radijsje aka Erik Van Looy en Mummie aka Véronique De Kock. Zij zullen Frances Lefebure en gastspeurder Fien Germijns helpen bij de ontmaskering van Eikeltje, Space Babe, Dame Blanche, Zebra, Feniks en De Mike.

“Ik vind dit een heel tof programma. Ik hou van mysterie, maar ik word er ook vreselijk ambetant van. Dus ik ga hier slechtgezind naar buiten, omdat ik nog niet alles te weten ga komen. Bij VRT zie ik wel wat bekend volk passeren, dus ik pik ze er zo uit. Na één woord ga ik het direct kunnen zeggen”, zegt Fien bij de start van de aflevering.

Erik Van Looy heeft dan weer vooral medelijden met Eikeltje. “Ik heb zelf in een gelijkaardig pak gezeten, maar dit is nog onnozeler. Hij weet nog niet wat hem te wachten staat. Tien jaar lang gaan ze Eikeltje naar hem roepen”, zegt hij.

Bekijk hier het fragment uit The Masked Singer:

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.40 uur te bekijken op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...