‘Kotmadam Sarafian’ gaat nieuw jaar in met blijvende strubbelingen

Deze week is er opnieuw een aflevering van Kotmadam Sarafian. Net als vorige week, lijken ook deze keer de plooien binnen de groep nog niet volledig gladgestreken. Maar ook op vlak van studies loopt niet alles van een leien dakje.

Actrice Barbara Sarafian ging vorig schooljaar een enorme uitdaging aan. Ze nam zeven studenten in huis en opereerde een jaar lang als kotmadam voor Audélia, Bram, Delphine, Jitse, Jasper, Lorelei en Rowan. Hoewel Barbara op voorhand enkele regels had opgesteld, wilde ze toch de studenten vooral vrij laten en hun zelf dingen laten ontdekken.

Kotmadam Sarafian

De voorbije weken zagen kijkers al hoe de studenten van het kot een kerstfeestje gaven. Deze week begint de aflevering op Nieuwjaar en zien we ook hoe de studenten zich allemaal op andere plekken bevinden om het begin van dat nieuwe jaar te vieren. Daarna is het studeren geblazen, want natuurlijk staan in januari de examens te wachten.

Om de studenten op te beuren, is kotmadam Sarafian alvast aanwezig met de nodige snacks. Maar naast de studiestress, is er ook nog een andere blijvende onzekerheid. Bram is namelijk nog steeds afzijdig en vraagt Barbara om een gesprek.

Fraude (?)

Terwijl de andere studenten volop aan het studeren zijn, lijkt Jasper er minder mee bezig te zijn. Hij studeert niet en loopt wat doelloos rond in het huis. Op een bepaald moment krijgt hij zelfs telefoon van de ombudsdienst die hem laat weten dat hij op gesprek moet komen door vermoeden van fraude. Als hij zelf beweert daar niet naartoe te willen gaan, proberen zijn kotgenoten hem te overtuigen om zijn toekomst niet zomaar weg te gooien.

Bekijk hieronder alvast een fragment:

Kotmadam Sarafian is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...