‘Blind Getrouwd’: Thomas ondergaat een make-over voor zijn vrouw Karlien

In Blind Getrouwd zitten de huwelijksreizen van de eerste twee koppels er bijna op. Maar voor het zover is hebben Karlien en Thomas nog een opvallende uitstap gepland. Ze gaan namelijk langs bij een kapper om Thomas te restylen.

Al op de dag van hun huwelijk was Karlien heel eerlijk toen ze zei dat Thomas niet meteen haar type was qua uiterlijk. Sindsdien begint ze haar echtgenoot wel steeds meer te waarderen. Zo hoorden we haar al complimenten geven op bepaalde outfits.

Kapster

Toch is er nog iets dat Karlien graag anders zou zien: het kapsel van Thomas. Die laatste gaat daarin graag mee en beslist om als afsluiten van de huwelijksreis met zijn vrouw naar een lokale kapster te gaan. Daar krijgt Karlien carte blanche over wat er met zijn haar moeten gebeuren.

“Je bent toch nog altijd zeker dat ik mag kiezen wat ermee gaat gebeuren, hé?”, checkt zij voor de zekerheid toch nog eens voor de Mexicaanse kapster zijn kruller eraf knipt. Thomas zegt daarop zijn vrouw volmondig te vertrouwen. “Al na een week krijg je een andere vriend, maar toch ene die je iets meer zelf hebt gekozen dan de vorige”, is zijn lachende reactie.

Terug naar België

Het bezoekje aan de kapster zorgt ervoor dat Karlien op de laatste avond in Yucatan ineens met een compleet andere Thomas voor haar zit. We zijn benieuwd of het hun huwelijk een nieuwe drive zal geven, nu ze aan het echte leven in België moeten beginnen.

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...