Comedy special ‘Ali Wong: Single Lady’ staat nu op Netflix

Hoewel de meesten Ali Wong zullen kennen van haar rol in de reeks BEEF, is ze eigenlijk een een stand-upcomedian. Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar haar nieuwste comedy special Ali Wong: Single Lady.

Netflix pakt vandaag uit met een nieuwe comedyshow van Ali Wong op Netflix. Het gaat om de comedy special Single Lady, waarin Ali zal ingaan op haar nieuwe leven als single na haar scheiding enkele jaren geleden.

Ali Wong: Single Lady

Ali Wong is naast een succesvolle actrice ook nog steeds een stand-upcomedian. Dat kan je nu zien in haar nieuwste special Ali Wong: Single Lady, die vanaf vandaag te vinden is op Netflix. Het gaat al om de vierde special van Ali Wong voor de streamingdienst, na Ali Wong: Baby CobraAli Wong: Hard Knock Wife en Ali Wong: Don Wong. In de officiële trailer viel Ali meteen met de deur in huis. “Ik geloof oprecht dat veertig de gouden leeftijd is … om te scheiden. Het is perfect.”

Later zien we haar ook spreken over hoe het is om opnieuw te daten. Daarbij verwijst ze naar hoe groot haar age range nu is en wat de “voordelen” zijn aan een oudere man daten. Daaruit blijkt alvast dat het een hilarische show wordt en die kan je vanaf nu vinden op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor de comedy special:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...