‘The Masked Singer’: Luister nu al naar het optreden van Dame Blanche

Dame Blanche komt vanavond een tweede keer in actie in The Masked Singer. Daarbij maakt ze opnieuw indruk op de speurders én het publiek. Toch lijkt het voor iedereen nog steeds heel moeilijk om te raden wie er verscholen zit onder het masker.

Voor Boom – aka de zeer verrassende Wim De Vilder – eindigde het avontuur in The Masked Singer vorige week vroegtijdig. Deze week is het weer tijd aan de andere groep gemaskerde zangers. Daaruit zagen we eerder al De Mike ontmaskerd worden als Hugo Sigal. Zijn plaats wordt ingenomen door nieuwkomer Labradoodle. Die zal vrijdag een eerste keer zijn stem laten horen. 

Dame Blanche

Ook Dame Blanche keert dus terug. Zij maakte in de eerste aflevering al indruk met Padam Padam van Kylie Minogue. Nu waagt ze zich aan Me Too van Meghan Trainor. En ook deze keer smelten de speurders voor de stem van Dame Blanche. “Toch “Dat moet toch een zangeres zijn?”, horen we Frances Lefebure zeggen. Véronique De Kock bevestigt dat, maar beiden lijken wel totaal geen idee te hebben wie er dan precies achter die zoete stem zit.

Wie zelf een gokje wil wagen over wie verscholen zit onder de zes pakken kan nog altijd terecht op de Guessing Game van The Masked Singer. Daar staan voorlopig Laura Tesoro, Hanne Verbruggen en Olga Leyers helemaal bovenaan de lijst met verdachten. Vergeet ook niet om je gokken te bevestigen wanneer de aflevering start voor extra punten.

Bekijk hier het fragment uit The Masked Singer:

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.40 uur te bekijken op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...