‘The Masked Singer’: Helpt gastspeurder Dany Verstraeten met ontmaskeringen?

In The Masked Singer krijgt de jury de hulp van een wel heel opvallende mystery speurder. Voormalig nieuwslezer Dany Verstraeten, die recent met pensioen ging, komt de speurders namelijk tijdelijk versterken.

Feniks, Eikeltje, Dame Blanche, Zebra, Space Babe en Scooter en Labradoodle geven vanavond in The Masked Singer het beste van zichzelf. In drie duels nemen ze het tegen elkaar op. Zo hopen ze het publiek te overtuigen én hun identiteit verborgen te houden. De speurders in de jury doen er dan weer alles aan om de verborgen zangers te ontmaskeren.

Dany Verstraeten

Die jury bestaat deze keer uit drie vaste vrouwelijke speurders Véronique De Kock, Frances Lefebure en Elisabeth Lucie Baeten. Zij krijgen de hulp van “een serieuze mens, altijd op zoek naar de waarheid”, meerbepaald voormalig nieuwslezer Dany Verstraeten.

“Ik vind het bijzonder charmant dat jullie mij gevraagd hebben. Sinds mijn pensioen ben ik een geliefd doelwit van programmamakers die iemand zoeken om panels te gaan versterken. Ik heb vorige seizoenen occasioneel meegespeeld en vastgesteld dat het behoorlijk moeilijk is als je thuis in de zetel zit. Ik vind vooral de filmpjes heel mysterieus, dus ik denk dat het hier nog moeilijker gaat worden. Als ik een politicus ontving op de VTM NIEUWS-set, hadden ze een figuurlijk masker op dat je moest doorgronden. Maar hier hebben ze een letterlijk masker op. Dat maakt het toch wel veel moeilijker. Ik ben wel één en ander gewoon. Ik heb ooit Jean-Luc Dehaene op de nieuwsset ontvangen in korte broek, hawaïhemd en op blote voeten. Dat was ook indrukwekkend”, legt Dany Verstraeten uit.

Bekijk hier het fragment uit The Masked Singer:

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.40 uur te bekijken op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...