Seunghan keert terug naar RIIZE

Seunghan zal vanaf volgende maand opnieuw deel uitmaken van de K-popgroep RIIZE. Hij was op hiatus sinds eind vorige jaar nadat foto’s uit zijn privéleven uitlekten. Maar nu zal hij een jaar nadat hij op hiatus ging terugkeren naar de groep.

Vanaf volgende maand zal de K-popgroep RIIZE opnieuw bestaan uit zeven leden. Sinds november 2023 moest de groep het met zes doen, zonder Seunghan. Hij ging op hiatus omdat er privéfoto’s uitlekten, waarover hij heel wat kritiek kreeg.

Seunghan

In november 2023 ging Seunghan op hiatus. De reden was dat er foto’s gelekt waren uit zijn privéleven. Het ging om foto’s met een vriendin van enkele jaren geleden en foto’s waarop te zien is dat hij rookt. Hoewel dit dus onschuldig lijkt, kwam er heel wat kritiek. Daardoor besloot SM Entertainment – in overleg met Seunghan zelf – om hem op een tijdelijke hiatus te zetten.

Veel fans waren het echter niet eens met deze beslissing en vroegen al maandenlang om de terugkeer van Seunghan, want hoe langer de hiatus duurde, hoe groter de kans dat hij nooit zou terugkeren. Maar zo ver komt het dus niet, want SM Entertainment laat nu weten dat Seunghan vanaf volgende maand opnieuw deel zal uitmaken van RIIZE.

Statement

In het officiële statement over de terugkeer van Seunghan laat het agentschap weten dat de zanger “begrijpt dat zijn acties in het verleden fout waren en dat hij de afgelopen maanden gebruikt heeft om na te denken over zijn acties”. Hij zou spijt hebben van zijn daden zowel tegenover zijn groepsgenoten als zijn fans.

Het agentschap laat verder ook weten dat het lang nagedacht heeft om de beslissing te nemen dat Seunghan kan terugkeren. “We begrijpen dat zijn acties niet gepast waren als artiest. Daarom heeft het ons lange tijd gekost om te bepalen of en wanneer hij zo terugkeren.”

Vanaf volgende maand zal Seunghan opnieuw deelnemen aan activiteiten met de rest van RIIZE en zal de groep dus eindelijk weer volledig zijn.

Bekijk hier het volledige statement:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...