‘Sweet Bobby: My Catfish Nightmare’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar een nieuwe documentaire over een catfish. In Sweet Bobby: My Catfish Nightmare doet Kirat Assi haar verhaal. Zij had tien jaar lang een relatie met Bobby, maar de twee ontmoetten elkaar nooit in persoon. Daar was een goede reden voor, want Bobby was niet wie hij beweerde te zijn.

Netflix heeft vandaag de docufilm Sweet Bobby: My Catfish Nightmare gelost. Zoals de titel al doet vermoeden zullen we een verhaal van een catfish volgen. Al gaat het in dit verhaal niet om een catfish die achter het geld van z’n slachtoffer aan zat.

Sweet Bobby: My Catfish Nightmare

In Sweet Bobby: My Catfish Nightmare doet Kirat Assi haar verhaal. Zij kreeg in 2009 een vriendschapsverzoek van ene Bobby Jandu. De twee ontwikkelden een vriendschap die later ook evolueerde in een relatie. Maar telkens wanneer ze probeerden af te spreken, kwam er iets tussen. De ene keer was hij ziek, de andere keer werd hij neergeschoten. Tien jaar lang bleven de twee praten, maar een ontmoeting kwam er dus nooit. De relatie werd steeds intenser, waardoor het ook een zware tol begon te eisen op het leven van Kirat.

Wat er bijzonder is in het verhaal van Kirat is dat ze niet enkel sprak met Bobby, maar ook met heel wat andere mensen die Bobby kenden. Daardoor was ze er jarenlang van overtuigd dat Bobby wel degelijk bestond en had ze dus niet door dat het ging om een catfish

Het verhaal is al eens verteld in de podcast Sweet Bobby, maar krijgt nu dus ook een documentaire op Netflix. De film is gemaakt door de producers van The Tinder Swindler en American Nightmare. En is geregisseerd door Lyttanya Shannon, die eerder al Subnormal: A British Scandal maakte.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...