‘De Slimste Mens ter Wereld’: Bekijk hier de leukste momenten uit de eerste week

De eerste week van het 22ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld zit erop. Dat bracht ons niet alleen veel leuke kandidaten, maar ook heel wat grappige momenten. Play4 deelde alvast een overzicht met de leukste momenten.

Op maandag 14 januari begon de zoektocht naar een opvolger voor comedian Guga Baúl. Die won één jaar geleden na een tactische meesterzet de finale van weervrouw Jacotte Brokken. 34 kandidaten gaan die strijd aan met elkaar.

Eerste week

Daarvan kregen we er in de eerste week al meteen zes te zien. Daan Alferink, Tess Elst en Xander De Rycke trapten de week af. Later kwamen ook Patrick Van Looy, Raven van Dorst en Jonatan Medart plaatsnemen in de iconische stoelen.

Met de broer van Erik Van Looy aanwezig was er voor de jury meer dan genoeg om moppen over te maken. Twee zeer aanwezige Nederlanders in de eerste week hielpen daarbij ook om nog meer op de lachspieren te werken. Ook Erik zijn voorliefde voor Zwanworsten passeerde meermaals de revue.

Het zorgde alvast voor een meer dan geslaagde eerste week. Maanden trappen we op Play4 de tweede week af met Raven van Dorst, Jonatan Medart en een nieuwkomer.

Bekijk hier de leukste fragmenten uit De Slimste Mens ter Wereld:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...