Tom Holland te zien in nieuwe film ‘Oppenheimer’-regisseur Christopher Nolan

Acteur Tom Holland zal een hoofdrol spelen in het nieuwste filmproject van regisseur Christopher Nolan. De acteur, vooral bekend van zijn rol als Spider-Man, voegt zich zo bij acteur Matt Damon. Over welk verhaal het precies gaat, is niet bekend. De film zou in 2026 uitkomen.

Na een korte pauze lijkt de carrière van acteur Tom Holland binnenkort weer in gang te komen. Enkele weken geleden bevestigde Marvel Studios de komst van een vierde Spider-Man en ondertussen zouden Tom Holland en partner Zendaya zelfs al de eerste scenario’s hebben gelezen. Daarnaast lijkt ook regisseur Christopher Nolan gecharmeerd te zijn door Holland. Hij heeft de acteur namelijk gecast voor een nieuw project.

Nieuw project

Het script voor de film, geschreven door Nolan zelf, blijft voorlopig een goed bewaard geheim. Al zijn er geruchten die beweren dat het om een vampierenfilm gaat die zicht in de jaren 20 afspeelt. Die geruchten zijn wel nog niet bevestigd. Dat meldt Variety.

Voor de film werkt Nolan opnieuw samen met Universal Pictures, waarmee hij terugkeert naar de studio die hem hielp met zijn succesvolle film Oppenheimer. Met die film won Nolan zijn eerste Oscars, waaronder die voor Beste Regisseur en Beste Film.

Tom Holland en Matt Damon

Over het verhaal is dus nog niets bekend, maar met de casting van acteur Tom Holland begint de cast wel al vorm te krijgen. Eerder raakte namelijk al bekend dat acteur Matt Damon (Good Will Hunting, The Martian) ook te zien zou zijn in de film. Het is niet de eerste keer dat Damon en Nolan samenwerken. Eerder was hij namelijk al te zien in Oppenheimer en Interstellar.

Voor Tom Holland is het wel de eerste keer dat hij met de regisseur werkt. De komst van de Britse acteur zorgt wel voor zorgen rond de productie. Holland zou in 2025 namelijk ook al opnames hebben voor Spider-Man 4 en een nieuwe Avengers-film. Hoe dit project in het rijtje zal passen, valt nog af te wachten.

Meer
Lees meer...