K-drama ‘Mr. Plankton’ krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de romantische K-drama Mr. Plankton. Daarin zullen Lee Yoo-mi (Squid Game) en Woo Do-hwan (The King: Eternal Monarch) de hoofdrollen spelen. De reeks is vanaf volgende maand te vinden op Netflix.

Vanaf vrijdag 8 november zal je op Netflix kunnen kijken naar de nieuwe romantische K-drama Mr. Plankton. We volgen daarin Hae-jo (Woo Do-hwan) en Jae-mi (Lee Yoo-mi), die allebei om andere redenen een ongelukkig bestaan leiden.

Mr. Plankton

In Mr. Plankton volgen we in de eerste plaats Hae-jo (Woo Do-hwan). Hij weet niet wie zijn echte vader is, waardoor “niemand van hem houdt”. Op een dag krijgt hij nieuws dat zijn leven zal veranderen. Daardoor gaat hij op zoek naar z’n echte vader. Tijdens die zoektocht wordt hij bijgestaan door Jae-mi (Lee Yoo-mi). Zij is de “meest ongelukkige vrouw ter wereld”, die op het punt staat om te trouwen met de rijke Eo Heung (Oh Jung-Se), die de volgende in lijn is om het voedingsbedrijf van zijn familie over te nemen.

De familie van Eo Heung staat niet achter het huwelijk, waarbij vooral zijn moeder Beom Ho-ja (Kim Hae-sook) Jae-mi ongeschikt vindt voor haar zoon. Maar doordat Eo Heung vertelt dat Jae-mi zwanger is van zijn baby, gaat ze toch akkoord met het huwelijk. Net voor het huwelijk verdwijnt Jae-mi echter met de noorderzon.

Trailer

In de officiële trailer komen we te weten dat Hae-jo zoveel mogelijk plezier uit z’n leven wil halen, terwijl Jae-mi op zoek is naar de liefde. Die denkt ze gevonden te hebben bij de oudere Eo Heung, maar op haar huwelijksdag staat Hae-jo plots voor haar neus en “ontvoert” hij haar om samen op zoek te gaan naar z’n vader.

Naast Woo Do-hwan (BloodhoundsThe Divine Fury) en Lee Yoo-mi (Strong Girl Nam-soonAll of Us Are Dead, Squid Game) zullen ook Oh Jung-se (Death’s GameIt’s Okay to Not Be Okay), Kim Hae-sook (Hospital PlaylistStrong Girl Nam-soon), Ahn Suk-hwan (Boys Over Flowers) en Kim Min-seok (Descendants of the Sun) te zien zijn in de reeks. Regisseur van dienst is Jong Jong-chan, die eerder al verantwoordelijk was voor Juvenile Justice. Het script werd verzorgd door Jo Yong, die in het verleden al het populaire It’s Okay to Not Be Okay schreef.

Bekijk hier de officiële trailer:

Mr. Plankton is vanaf vrijdag 8 november te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...