‘The Masked Singer’: Luister hier al naar het optreden van Feniks

In The Masked Singer moet er vrijdagavond nog één iemand afvallen voor The Big Bang. Feniks is alleszins van plan dat zelf niet te worden. Hij pakt vanavond namelijk uit met een heel indrukwekkend optreden dat de jury met verstomming slaat.

Na de ontmaskering van Mister Withlove (Karl Vannieuwkerke)De Mike (Hugo Sigal)Boom (Wim De Vilder)Eikeltje (Frank Verstraeten) en Tik & Tok (Joris Hessels en Dominique Van Malder) hebben we in The Masked Singer nog één ontmaskering te gaan voor de grote samensmelting. Daarna is het tijd voor The Big Bang. Vanaf volgende week nemen de acht overgebleven figuren het namelijk wekelijks tegen elkaar op.

Crazy In Love

Dame Blanche, Feniks, Labradoodle, Space Babe & Scooter en Zebra nemen het eerst nog één keer tegen elkaar op zonder de andere medekandidaten. Zebra doet dat met Crazy In Love van Beyoncé in de iets tragere versie van de film Fifty Shades of Grey.

Zijn optreden doet al snel de monden van speurders Ruth Beeckmans, Aaron Blommaert en Boris Van Severen én een mystery speurder openvallen. “Mijn hart ging echt sneller slaan”, reageert de geheime speurder na het optreden.

Wie zelf een gokje wil wagen over wie verscholen zit onder het pak van Feniks kan nog altijd terecht op de Guessing Game van The Masked Singer. Daar staan voorlopig Louis Talpe, Metejoor en Koen De Graeve helemaal bovenaan de lijst met verdachten. Vergeet ook niet om je gokken te bevestigen wanneer de aflevering start voor extra punten.

Kijk hier en luister hier naar het optreden van Feniks:

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.40 uur te bekijken op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...