‘The Masked Singer’: Dit masker gaat nét voor The Big Bang af

Deze week kregen we uitzonderlijk twee ontmaskeringen te zien in The Masked Singer. In het begin van de aflevering ging het masker van special guest Eekhoorn af. Maar de wedstrijd ging natuurlijk ook verder. Daarbij moest er nog één masker afvallen nét voor The Big Bang, waarin de twee groepen zullen samensmelten.

Het was deze week een bijzondere aflevering van The Masked Singer. Want hoewel er normaal pas op het einde van de aflevering een masker afgaat, startte de aflevering met een ontmaskering. Het ging daarbij om Eekhoorn, die vorige week als special guest optrad, maar geen deel uitmaakte van de competitie. Die competitie ging wel onverbiddelijk verder en maakte ook deze week een slachtoffer.

Dame Blanche

Net zoals vorige week moesten de deelnemers het niet meer tegen elkaar opnemen in duels. Nadat we alle optredens gezien hadden, moesten de deelnemers eilandraad-gewijs allemaal één naam zeggen van de persoon die ze een ticket voor de volgende aflevering wilden geven. De meeste stemmen gingen hierbij naar Zebra die kon ontroeren met haar versie van Dat Heb Jij Gedaan van Meau. Vervolgens mochten de speurders twee maskers redden. Zij kozen voor de mannen in het gezelschap: Feniks en Labradoodle.

Daardoor moesten Spacebabe & Scooter en Dame Blanche het nog een laatste keer tegen elkaar opnemen. Het publiek moest daarbij beslissen over hun lot en koos voor Spacebabe. We moesten dus afscheid nemen van het lekkerste pak van het jaar: Dame Blanche. Onder het masker van dat ijsje zat niemand minder dan Zita Wauters. Zij werd de afgelopen weken al verschillende keren genoemd als verdachte, waardoor veel kijkers dus punten konden pakken in de Guessing Game.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO. Meteen na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Behind The Mask.

Meer
Lees meer...