‘A Real Pain’: Road movie met Jesse Eisenberg en Kieran Culkin krijgt trailer

De trailer van de nieuwe tragikomische film A Real Pain is vandaag onthuld. De film is van de hand van Jesse Eisenberg, die zelf ook een van de hoofdrollen speelt, samen met Kieran Culkin.

We kennen Jesse Eisenberg natuurlijk allemaal als acteur uit films zoals Now You See Me en The Social Network. Maar de nog steeds maar 40-jarige Amerikaan maakte twee jaar geleden ook zijn regiedebuut met When You Finish Saving the World.

Jesse Eisenberg en Kieran Culkin

Binnenkort kan je in de cinema gaan kijken naar zijn tweede film. Voor A Real Pain schreef Jesse Eisenberg niet alleen het scenario en deed hij de regie, hij speelt er ook een van de twee hoofdrollen. In de film volgen we twee neven die na het overlijden van hun grootmoeder naar Polen afreizen om hun Joodse wortels te ontdekken. Die grootmoeder was na de Holocaust namelijk naar de Verenigde Staten geëmigreerd. Wat begint als een reis om rouw te verwerken, verandert al snel in een komische, maar emotioneel geladen zoektocht naar identiteit.

Jesse Eisenberg zelf speelt de eerder neurotische New Yorker David terwijl Kieran Culkin (Succession) de zorgeloze vrijbuiter Benji speelt. De twee botsen voortdurend terwijl ze proberen om te gaan met zowel hun familiegeschiedenis als hun eigen onderlinge relatie. In de loop van hun reis zullen ze steeds meer naar elkaar toegroeien, hoewel oude zaken blijven naar boven komen.

Dankzij de sterke acteerprestaties van Eisenberg en Culkin wordt A Real Pain genoemd als een van de beste films van 2024. De cast bestaat verder ook nog uit Will Sharpe (The White Lotus), Jennifer Grey (Dirty Dancing), Kurt Egyiawan (Beasts of No Nation), Liza Sadovy (A Small Light) en Daniel Oreskes (Only Murders In The Building).

Bekijk hier de trailer van A Real Pain:

A Real Pain verschijnt woensdag 15 januari 2025 in de cinema. Op 10, 11 en 13 oktober kan je de film ook bekijken op Film Fest Gent.

Meer
Lees meer...