‘Now You See Me 3’ krijgt eindelijk releasedatum

Na bijna tien jaar wachten is het eindelijk zover. De releasedatum van Now You See Me 3 is bekendgemaakt. De filmreeks keert terug naar het grote scherm in november 2025. Dat is maar liefst negen jaar na de vorige film.

De populaire franchise draait om de Four Horsemen, een groep illusionisten die hun verbluffende trucs gebruiken om corrupte miljardairs te beroven en het geld aan hun publiek te geven. Een gigantisch financieel succes zijn de vorige twee films nooit geweest, maar toch ontstond er een soort hype rond de franchise.

Now You See Me 3

Al sinds de opnames van de tweede film in 2015 was er sprake van een derde. Toch kwamen die eerste plannen er nooit echt door. Pas in 2022 boekte het project vooruitgang toen Ruben Fleisher (Zombieland) werd aangesteld als regisseur.

Sindsdien leek Now You See Me 3 er echt te gaan komen, al was het nog steeds lang wachten op specifiek nieuws. Nu is eindelijk bekend geraakt dat de derde film zal verschijnen op 12 november 2025.

Nieuwe gezichten

Hoewel we dus al een releasedatum hebben, is er over de inhoud nog niets bekend. Wat we wel weten is dat de Four Horsemen opnieuw zullen terugkeren en dat ze een nieuwe generatie goochelaars zullen opleiden. Daarvoor keren acteurs Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco en Morgan Freeman alvast terug.

Daarnaast zullen ook nieuwe gezichten als Justice Smith (All the Bright Places), Dominic Sessa (The Holdovers), Ariana Greenblatt (Barbie) en Rosamund Pike (Saltburn, Gone Girl) te zien zijn. Welke rol zij precies zullen spelen, krijgen fans dus pas in november volgend jaar te zien.

Meer
Lees meer...