‘Now You See Me 3’ komt er dan toch, ook volledige cast zou terugkeren

Er zou dan toch een derde Now You See Me komen met de volledige originele cast. Er was al langer sprake van een nieuwe film, maar toch kwam er nooit duidelijk nieuws. Daardoor leek het er even op dat de plannen in de vuilbak gingen belanden. Dat lijkt nu toch niet waar, want verschillende bronnen laten weten dat er druk aan een vervolg wordt gewerkt.

Op dit moment is de staking van SAG-AFTRA nog steeds aan de gang. De organisatie zit deze week opnieuw samen met de grote filmstudio’s en streamingdiensten om tot een compromis te komen. Ondertussen staat de creatieve wereld toch niet volledig stil en worden er achter de schermen al aan nieuwe projecten gewerkt. Een van die projecten is de derde Now You See Me.

Now You See Me

De eerste film in de franchise verscheen in 2013, ondertussen dus al tien jaar geleden. Daarin leerden we een groep illusionisten kennen die magie gebruikten om onmogelijke diefstallen te plegen, maar ook om andere strafbare feiten aan het licht te brengen.

Drie jaar later, in 2016, volgde de tweede film. Daarin gebruikt de groep opnieuw hun magie om dingen gedaan te krijgen, maar daarbij staat wel alles in teken van computers. Zo worden ze onder druk gezet om met hun illusies een belangrijke chip te stelen waarmee alle computers ter wereld kunnen gecontroleerd worden.

Derde film

In 2020 kondigde Lionsgate aan dat er ook een derde film zou komen in de franchise. Jammer genoeg bleef het daarna gigantisch stil rond het project. Maar daar komt nu dus verandering in, want volgens verschillende bronnen, waaronder Screen Daily, heeft de filmstudio laten weten dat de volledige originele cast binnenkort zal terugkeren.

Die cast bestaat uit onder andere Jesse EisenbergMark Ruffalo, Dave Franco, Woody Harrelson en Morgan Freeman. Michael Cane zal niet meer terugkeren. Wanneer de film zal uitkomen, is nog niet bekend.

(Her)bekijk de trailer van Now You See Me hier:

Meer
Lees meer...