‘Now You See Me’ krijgt een derde film

Na de jarenlange geruchten over een nieuwe film heeft filmdistributeur Lionsgate nu officieel bevestigd dat er een derde Now You See Me komt! De eerste en de tweede film waren een overdonderend succes, maar wanneer de derde film zal uitkomen, is nog niet bekend.

De allereerste film van Now You See Me kwam in 2013 uit en was meteen een groot succes. Ook het tweede deel dat 3 jaar later uitkwam, kon weer rekenen op een enorme winst. Er was eerst lang onduidelijkheid of er een nieuw vervolg zou komen, maar dat werd deze week eindelijk bevestigd.

Now You See Me

De films gaan over een een groepje getalenteerde illusionisten die magie en de kunst van illusie gebruiken om onmogelijke diefstallen te plegen en frauduleuze zaken aan het licht te brengen. Eric Warren Singer zal het script schrijven voor Now You See Me 3. Er is jammer genoeg nog niets bekend gemaakt over de cast voor de nieuwe film. Het is dus nog niet zeker of we Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Dave Franco, Woody Harrelson, Michael Caine en Morgan Freeman terug in de hoofdrollen zullen zien schitteren.

Wat we wel al weten, is dat er verschillende nieuwe personages te zien zullen zijn en dat de illusies nog groter worden. Wanneer de film te zien zal zijn is ook nog niet bekend.

Meer
Lees meer...