Action verkoopt adventskalender voor katten

Deze advent kan je samen met je kat aftellen naar Kerstmis. Want Action brengt naast een adventskalender met chocolaatjes voor mensen, nu ook een adventskalender uit speciaal voor katten. Achter elk luikje zit dan een snackje zodat het ook voor je favoriete viervoeter een geweldige december wordt.

Tegenwoordig bestaan er adventskalenders in alle soorten en maten. Er zijn kalenders met nagellakjes, geurkaarsen of uiteraard de klassieker met gewoon chocola. Maar dit jaar kan ook jouw kat meegenieten van de advent.

Adventskalender voor katten

Action verkoopt dit jaar namelijk een adventskalender speciaal voor katten. Achter elk luikje zit daarbij, net zoals bij de kalender met chocolade, een klein snackje voor je kat. Zo kan je dit jaar samen met je kat aftellen naar Kerstavond en kunnen jullie elke dag samen smullen van een snoepje.

De adventskalender voor katten kost 4,97 euro en je kan hem krijgen in twee verschillende versie. Als je in Antwerpen woont, kan je de kalender zelfs online reserveren zodat je hem een dag later kan gaan ophalen in de winkel.

Adventskalender Action
Action
Meer
Lees meer...