Ah zo gaat er dus aan toe op Tinder Select, de dating app voor VIPS …

Ah zo gaat er dus aan toe op Tinder Select, de dating app voor VIPS …

Een journalist van Business Insider is erin geslaagd om uitgenodigd te worden op de beroemde Tinder Select. Een versie van de app waar je enkel mooie of bekende mensen in kan tegenkomen. Het is zo exclusief dat je uitgenodigd moet worden vooraleer je kan beginnen swipen. Hoe ziet het eruit? Ontmoet je echt sterren? De reporter deelt zijn ervaring. 

Tinder Select, de exclusieve versie van de app vol mooie, rijke en bekende mensen. Een kleine wereld waar je enkel in geraakt op uitnodiging. Leden kunnen andere gasten uitnodigen om deel te nemen in het netwerk.

Het is Nathan McAlone, een journalist bij Business Insider, gelukt om te infiltreren in deze zeer exclusieve club. Hij vertelt over zijn ervaring en zegt dat het visueel hard lijkt op de basisversie van Tinder. Je hebt eigenlijk je gewone Tinder met daarbij enkele ‘select-profielen’ die worden toegevoegd met een andere label om duidelijk te maken dat ze van Tinder Select zijn.

Meer matches

Zijn die profielen dan wel echt interessant? Volgens de journalist zijn het vooral mensen die werken in de media: “De meeste leden van Tinder Select die ik tegenkwam werkten in de media of public relations.” Ok, voorlopig dus toch geen beroemdheden. Vergeet dus je stoutste dromen, je gaat niet matchen met Ryan Gosling.

Het handige aan de applicatie is wel het algoritme. De matches zijn afgestemd op wie je bent en wat je doet.

Tinder Select is dus misschien toch een beetje teleurstellend. Langs de andere kant is het ook wel geruststellend, nu moet je je best niet meer doen om binnen te geraken.

Tinder Select

Gesponsorde artikelen