Alex en Niels uit ‘Temptation Island’ vlogen elkaar in de haren tijdens de ‘staredown’ ter voorbereiding van hun bokswedstrijd

Alex en Niels uit ‘Temptation Island’ vlogen elkaar in de haren tijdens de ‘staredown’ ter voorbereiding van hun bokswedstrijd

Alex en Niels uit ‘Temptation Island’ zijn niet de beste vrienden. Dat weet iedereen. Ze gaan een wedstrijd tegen elkaar boksen.

Eind vorig jaar raakte bekend dat Alex en Niels uit Temptation Island in februari tegen elkaar zouden boksen in een zelfverzonnen wedstrijd. Waarom hebben de twee gespierde heren problemen met elkaar? Alex had tijdens Temptation Island Rosanna, de vriendin van Niels, aan de haak geslagen. Enkele maanden geleden verscheen er op sociale media nog een foto van een in elkaar geranselde Alex. Velen dachten dat Niels de dader was. Waarom Alex en Niels op de vuist gaan, is niet geweten. Wel weten we al langer dat ze niet de beste maatjes zijn. Zelfs na Temptation Island ging het geflirt verder. Alex zette zelfs intieme berichtjes van Rosanna op Instagram.

Stoere praat

Er vond pas een staredown plaats, ter voorbereiding van dit heus evenement. Alex liet aan RTL weten dat de bokswedstrijd een mooie kans wordt om hun vete eindelijk eens écht uit te vechten. Niels vond het hele gebeuren vooral kinderachtig. Hij wordt momenteel getraind door kickbokser Melvin Manhoef en meent dat hij Alex K.O. zal slaan. Alsof dat allemaal niet genoeg is, vlogen Niels en Alex elkaar in de haren tijdens de staredown. Op 15 februari zullen we eindelijk zien wie er van de twee gelijk heeft.

Niels en Alex konden zich niet koest houden:

Er zijn alvast tickets beschikbaar voor dit evenement van het jaar.

Met dit filmpje kondigt Niels de bokswedstrijd aan:

(Deze twee Temptation Island-deelnemers zullen binnenkort aanspoelen in Ex On The Beach Double Dutch.)

Rosanna stuurde eerder deze fantastische affiche de wereld in, maar die is intussen verwijderd:

(Tim wou als verleider meedoen aan Temptation Island 2019, maar de producers hebben hem geweigerd.)

Gesponsorde artikelen