Alle leden Stray Kids verlengen contract bij JYP Entertainment

Geweldig nieuws voor de fans van Stray Kids want de acht leden van de groep hebben allemaal bijgetekend bij het agentschap JYP Entertainment. Dat betekent dat ze nog zeker voor enkele jaren actief zullen blijven bij het agentschap.

De K-popgroep Stray Kids denkt voorlopig nog niet aan stoppen. De acht leden van de groep hebben namelijk hun contract bij JYP Entertainment vroeger dan de deadline verlengd.

Stray Kids

In Zuid-Korea zijn er strenge regels over de contracten van K-popsterren. Deze worden daarbij beperkt in de tijd tot maximum zeven jaar. Daardoor hebben de artiesten na zeven jaar de kans om bij te tekenen bij hun huidige agentschap of om over te stappen naar een ander agentschap. Stray Kids maakte zijn debuut in 2018, waardoor het zevenjarige contract van de groep in 2025 zal aflopen. Maar zo ver komt het dus niet. De leden van de groep hebben nu, enkele maanden voor de deadline al besloten om bij te tekenen.

Concreet ging het contract van de leden van Stray Kids met het agentschap JYP Entertainment begin volgend jaar aflopen, maar Bang Chan, Lee Know, Changbin, Hyunjin, Han, Felix, Seungmin en I.N hebben nu al besloten om bij te tekenen. Daardoor is de toekomst van de groep verzekerd.

Het nieuws werd gedeeld in een statement van JYP Entertainment. Daarin laat het agentschap weten dat het blij is dat de acht leden besloten om bij het agentschap te blijven. “Stray Kids, die unieke muziek en krachtige performances neerzetten in de globale muziekindustrie, en JYP, die hun groei geleid en ondersteund heeft, hebben de vernieuwing van het contract uitgevoerd op basis van sterk vertrouwen en met hoge verwachtingen voor de toekomst.”

Meer
Lees meer...