Left Right
scrollTop top

Angela uit ‘Temptation Island’ vertelt over haar relatiestatus


Temptation Island Angela
© Angela van ‘Temptation Island’ – Bron: SBS

Angela en haar toenmalige partner Christian doorstonden eerder dit jaar met glans de ultieme relatietest op Temptation Island. Enkele maanden later kwam het toch tot een breuk tussen de twee. Ondertussen is Angela nog steeds single, al ontbreekt het haar niet aan interesse.

Voor de meeste kijkers van Temptation Island dit voorjaar waren Angela en Christian het droomkoppel onder de deelnemers. Het Antwerpse danskoppel had op geen enkel moment moeite met de verleiding en twijfelde nooit aan hun relatie. Na het programma kwam het uiteindelijk toch tot een breuk.

Via Instagram houdt Angela haar vele volgers sindsdien op de hoogte van haar leven en uiteraard ook haar relatiestatus. Recent hield ze daar nog een Q&A waarin fans vragen konden stellen.

Independent single

Veel volgers wilden uiteraard weten of Angela nog steeds single is. “Ik ben independent single. Ik krijg die vraag heel vaak. Maar als ik ooit terug een vriendje heb, laat ik het sowieso weten. Want ik doe niet aan geheime relaties. En zo kunnen jullie mij ook iets laten weten als hij iets verkeerds doet”, noteert de website Zita uit dat gesprek.

Toch ontbreekt het Angela niet aan interesse. Zo bekent ze dat er ook regelmatig bekenden met haar beginnen babbelen. “Ik krijg wel soms privéberichten van BV’s, BN’ers, artiesten, voetballers … Of ze me willen versieren, dat weet ik niet echt”, legt ze uit.

Spontane liefdesverklaring

“Ik ga geen namen noemen, maar kan je wel iets anders vertellen. Ik was eens ergens en daar zag iemand waar ik vroeger echt fan van was. Dus ik dacht: ik ga er eens mee praten”, vertelt Angela. “Plots begint hij te vragen wat ik doe van werk, vraagt hij over mijn relaties … En dan zegt hij plots: ‘Wauw, je bent echt perfect … Ik ben echt smoorverliefd’. Ik vroeg hem: ‘Hoe kan dat, want het is de eerste keer dat je mij ziet en je hebt een vrouw en kinderen?’ En hij zegt: ‘Ik kan mijn gevoelens toch niet controleren?’.”

Die spontane liefdesverklaring wist Angela echter niet te overtuigen. “Ik vond dat echt grappig, want ik was vroeger fan van hem en nu zegt hij die dingen tegen mij. Maar ik dacht echt: moest ik jouw vrouw zijn, dan had ik je op straat gezet, want daar hoor je thuis”, besluit ze.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  681.250
 • Aantal
  doden
  20.554