Animatieserie ‘Jurassic World’ vanaf volgend jaar op Netflix

Youtube

Steven Spielberg en Colin Trevorrow werken samen aan de animatieserie Jurassic World die vanaf volgend jaar zijn intrede doet op Netflix. Het is het geschikte moment dus om al de Jurassic Park-films nog eens te bekijken zodat je geen pittig detail uit het oog verliest. De animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous belooft een avontuur te zijn van zes tieners die zichzelf moeten zien te redden wanneer ze gedropt worden op een eiland vol dinosaurussen.

Het einde van de Jurassic Park-films is nog lang niet in zicht en gelukkig maar. Waar Jurassic Park in 1993 de allereerste dinosaurusfilm van Steven Spielberg was, breidde dat assortiment zich ondertussen uit tot twee Jurassic Park-films en twee Jurassic-World-films waarvan er momenteel een animatieserie van in de maak is.

Netflix

De nieuwe animatieserie is gebaseerd op de Jurassic Park-films, maar dan wel 22 jaar later dan waarin de eerste film plaatsvond. De Netflix-serie volgt de avonturen en hindernissen van zes tieners op het Isla Nublar-eiland. De serie zal net dat tikkeltje anders zijn dan de oorspronkelijke films aangezien het om een animatieserie gaat. De beelden worden ontworpen door de Amerikaanse animatiestudio DreamWorks Animation die al in een 36-tal andere animatiefilms zoals Kung Fu Panda en Shrek hun werk lieten zien. De verwachte releasedatum van de Jurassic World– serie is in 2020, volgens Variety.

Gesponsorde artikelen