Anna Delvey zal deelnemen aan ‘Dancing With The Stars’

We weten nu al even dat Stephen Nedoroscik aka Pommel Horse Guy zal deelnemen aan het nieuwe seizoen van de Amerikaanse versie van Dancing With The Stars. Nu heeft de zender ABC ook de andere deelnemers bekendgemaakt. Een opvallende naam daarbij is Anna Delvey, wiens verhaal de wereld leerde kennen door de Netflixreeks Inventing Anna.

Dancing With The Stars heeft voor z’n 33ste seizoen opnieuw een reeks interessante namen kunnen strikken. Het gaat om een verzameling acteurs, realitypersoonlijkheden, atleten en … een fraudeur. Anna Delvey zal namelijk op de dansvloer opnemen tegen Stephen Nedoroscik en co.

Anna Delvey

Wij leerden Anna Delvey kennen in de Netflixreeks Inventing Anna, maar die reeks is dus gebaseerd op het leven van Anna Sorokin/Anna Delvey. Zij loog en fraudeerde zich een weg naar de top, waarbij ze schulden maakte die opliepen tot zo’n 275.000 dollar (zo’n 248.000 euro).

Sinds oktober 2022 heeft Anna Delvey huisarrest en heeft ze geen toegang tot sociale media. Ze draagt sindsdien een enkelband waarmee gecontroleerd wordt dat ze haar appartement in Manhattan niet verlaat. Hoe ze dat zal oplossen voor haar deelname aan Dancing With The Stars is nog niet geweten.

Andere deelnemers

Naast Stephen Nedoroscik en Anna Delvey zullen nog elf andere bekende gezichten te zien zijn in het 33ste seizoen van Dancing With The Stars. Het gaat om American footballspeler Danny Amendola, basketballer Dwight Howard, rugbyspeler Ilona Maher, realitygezichten Joey Graziadei, Phaedra Parks en Jenn Tran en acteurs Brooks Nader, Chandler Kinney, Eric Roberts, Tori Spelling en Reginald VelJohnson.

De wedstrijd gaat op dinsdag 17 september van start op de Amerikaanse zender ABC. Je zal de optredens kunnen bekijken via YouTube.

Bekijk hier de aankondiging van alle deelnemers:

Meer
Lees meer...