Left Right
scrollTop top

Astrologe Jackie Stallone, moeder van Sylvester Stallone, is overleden


Jackie Stallone
© ISOPIX

De Amerikaanse astrologe en manager van vrouwenworstelaars GLOW (The Gorgeous Ladies of Wrestling), Jackie Stallone, stierf gisteren op 98-jarige leeftijd.

Ze was de moeder van zanger Frank Stallone, acteur Sylvester Stallone en actrice Toni D’Alto. D’Alto overleed in 2012 aan longkanker.

Opmerkelijke vrouw

De doodsoorzaak van Jackie Stallone is voorlopig nog niet bekendgemaakt, maar haar zoon Frank Stallone bevestigde het nieuws wel op Instagram. “Deze ochtend verloren mijn broers en ik onze moeder Jackie Stallone”, zegt de acteur en zanger. “Ze was de moeder van vier kinderen: Tommy, Sylvester, Frankie en mijn overleden zus Toni Ann.”

“Ze was een opmerkelijke vrouw die elke dag vol pit en onverschrokken door het leven ging. Ze stierf in haar slaap, zoals ze dat gewild had. Het was moeilijk haar niet graag te hebben, ze was een zeer excentrieke en flamboyante persoon. Ze werd geboren op 29 november 1921 in Washington DC, ze heeft de depressie en de Tweede Wereldoorlog meegemaakt. Ik kon uren met haar praten over de jaren ’20, ’30 en ’40. Het was een geschiedenisles. Haar geest was zo scherp als een scheermes tot de dag dat ze stierf.”

“Moeilijk en triestig”

“Ze droeg nooit een masker, een echte revolutionaire meid. Ik denk dat ik mijn emoties in tranen en te veel wijn verdrink. Maar als je iemand 70 jaar kent, is het moeilijk en triestig. Ze had zeven kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.”

“Mijn broer Sylvester heeft onze moeder haar hele leven als een koningin behandeld en de zorg op zich genomen. Ik zal mijn moeder nooit meer kunnen bellen of haar commentaar horen omdat ik nooit ben getrouwd. Maar we hielden allemaal van onze moeder en haar geest om te overleven en te zegevieren. Ik zal je altijd missen, mama.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.388.802
 • Aantal
  doden
  1.118.083
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  230.480
 • Aantal
  doden
  10.443