BASE lanceert abonnementen voor vast internet en televisie: goedkoopste op de markt?

BASE, bekend van zijn mobiele diensten, komt volgende maand met abonnementen voor televisie en/of vast internet. De diensten, die via moederbedrijf Telenet worden aangeboden, zijn vanaf 3 juni beschikbaar in heel het land en mikken op het label “goedkoopste op de markt”.

In tegenstelling tot de concurrentie, werkt BASE niet met vaste bundels. Klanten kunnen dus zelf kiezen of ze enkel internet, enkel televisie of beide willen. Wie beide diensten combineert, krijgt wel een levenslange korting.

Twee internet-abonnementen: Er zijn twee soorten internetabonnementen:

  • 300 GB: 50 Mbps download / 5 Mbps upload – 27 euro per maand
  • Onbeperkt: 200 Mbps download / 20 Mbps upload – 40 euro per maand

Twee tv-abonnementen: Ook voor televisie zijn er twee opties:

  • BASE TV-app: 28 zenders (NL/FR), opnemen (200 uur), replay (36 uur), pauzeren – 10 euro per maand
  • BASE TV-box: 28 zenders (NL/FR), opnemen (200 uur), replay (36 uur), pauzeren, + tv-box – 15 euro per maand

De mobiele abonnementen van BASE blijven ongewijzigd. Die bevatten onbeperkt bellen en sms’en en kosten tussen 15 euro en 39 euro per maand, naargelang de databundel.

Extra korting: Klanten die twee of meer producten nemen, krijgen 10 procent korting op hun tv- of internetabonnement. Daarmee mag je ook je tv- of internetabonnement combineren met een mobiel abonnement.

Concurrentie

De komst van BASE op de markt van vast internet en televisie zet ongetwijfeld de druk op de concurrentie. BASE lijkt voor moederbedrijf Telenet te moeten worden wat Scarlet is voor Proximus.

Eerder deze maand kondigde nieuwkomer Digi Belgium al aan tegen de tweede helft van 2024 met mobiele abonnementen te lanceren. Later volgen naar verwachting ook vast internet en televisie.

Meer
Lees meer...