‘Behind The Mask’ keert terug en is volledig vernieuwd

Vanavond, vrijdag 20 september, gaat het nieuwe seizoen van The Masked Singer, van start. Daarbij hoort ook een nieuw seizoen van Behind The Mask. En dat programma zit in een volledig nieuw jasje.

Giraf, Boom, Mister Withlove, Medusa, Tik & Tok en Zeeduivel openen vanavond het vierde seizoen van The Masked Singer, waarin op zoek zal gegaan worden naar een opvolger voor Tovenaar (Aaron Blommaert), Koningin (Sandra Kim) en Miss Poes (Camille Dhont). Volgende week is het dan Space Babe, Zebra, Dame Blanche, Eikeltje, De Mike en Feniks om hun opwachting te maken. Later komen daar nog twee extra pakken bij, die nog niet onthuld zijn.

Jens Dendoncker

Al sinds het tweede seizoen van de reeks is er op VTM GO met Behind The Mask een extra programma te zien voor de echte fans. Hier kan je namelijk terug voor een exclusieve inkijk in het parcours van ontmaskerden. Behind The Mask keert ook dit jaar terug en is zelfs volledig vernieuwd.

Jens Dendoncker neemt deze keer de rol als host op zich. Hij zal in de studio telkens de ontmaskerde ontvangen en met die terugblikken op het avontuur. Dat doet Jens aan de hand van leukste backstagebeelden. De camera’s tonen hun voorbereidingen voor het programma, de zang- en dansrepetities en zijn er ook backstage bij tijdens de opnames wanneer de stress het hoogst oploopt. Zo vernemen we hoe ze alles moesten geheim houden, vaak zelfs voor hun familie. Samen zullen ze ook kijken naar de leukste tips die circuleerden in het programma.

Behind The Mask verschijnt elke vrijdag, meteen na The Masked Singer, op VTM GO.

Meer
Lees meer...