‘Belgium’s Next Top Model’: Modellen krijgen deze week fijn gezelschap tijdens de fotoshoot

We zijn al beland bij de zevende week van Belgium’s Next Top Model. Daarin is het weer tijd voor een duoshoot. Deze keer moeten de modellen daarbij niet samenwerken met elkaar, maar met iemand die ze heel goed kennen. Het gaat namelijk om de jaarlijkse vrienden- en familieshoot.

Er zijn nog acht modellen in de running om Belgium’s Next Top Model te worden. Zij zullen in de nieuwe aflevering opnieuw voor de camera staan. Dat doen ze deze keer niet alleen, maar met een vriend of familielid. In de teaser voor de zevende aflevering krijgen we al te zien dat het voor sommige deelnemers een emotioneel weerzien wordt.

Vrienden en familie

Net zoals vorig jaar krijgen de modellen tijdens één shoot het gezelschap van een geliefde. En die shoot is deze week aangebroken. In de teaser voor de zevende aflevering krijgen we te zien hoe de vrienden, partners en familie de modellen komen verrassen in de loft. Toevallig is het ook de verjaardag van Babette, dus wordt zij letterlijk in de bloemetjes gezet. Ivar wordt dan weer verrast door zijn vriend terwijl hij nog in zijn bed ligt.

Maar het gaat niet enkel om een reünie met hun geliefden, want de modellen zullen tijdens hun volgende shoot moeten poseren met hun vrienden of familie. En die hebben natuurlijk wat minder ervaring voor de camera waardoor het opnieuw een spannende uitdaging wordt.

Na de aflevering van vandaag zullen er nog maar zeven modellen in de running zijn. Dat betekent dat we al van de helft van de veertien modellen die aan de wedstrijd begonnen, afscheid hebben genomen.

Bekijk hier de teaser voor de zevende aflevering van Belgium’s Next Top Model:

Elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering van Belgium’s Next Top Model op Streamz.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...