‘Belgium’s Next Top Model’: Modellen wagen zich aan go-sees en een lingerieshoot

Er staan weer enkele spannende opdrachten op het programma voor de deelnemers van Belgium’s Next Top Model 2024. De modellen moeten naar hun eerste go-see gaan en zullen nadien een gewaagde lingerieshoot moeten doen.

Na vorige week zijn er nog elf modellen in de strijd om Belgium’s Next Top Model 2024 te worden. Maar het wordt een uitdagende week en dat mag je op verschillende manieren interpreteren.

Go-see

Een belangrijk onderdeel van het leven als model, zijn de go-sees. Dat zijn momenten waarop de modellen zich moeten voorstellen aan een klant en daarbij dus een goede eerste indruk moeten maken. Voor de eerste opdracht in de nieuwe aflevering staan er twee go-sees op het programma.

Eerst moeten de modellen naar Melange, het modelabel van Lize Feryn en Aster Nzeyimana. Zij zijn op zoek naar twee modellen die mee de gezichten van hun campagne zullen worden. Daarnaast worden de deelnemers ook verwacht bij Opnieuw & Co. Daar zal de winnaar van de challenge naar huis gaan met de outfit die het meeste indruk heeft nagelaten.

Lingerieshoot

De fotoshoot van de week wordt ook een spannende, want de modellen zullen moeten poseren in lingerie. Fotografe van dienst is de Belgische Oriane Verstraeten. Zij staat bekend voor haar rauwe, intieme stijl, die van pas komt tijdens de lingerieshoot. Het is dus aan de modellen om zich kwetsbaar op te stellen voor deze shoot.

Op het einde van de aflevering zal opnieuw één model de wedstrijd moeten verlaten. Daardoor zal de groep na deze aflevering dus opnieuw bestaan uit tien deelnemers. Dat was ook het geval bij de start van het seizoen voor de vier wildcards aan de groep werden toegevoegd.

Elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering van Belgium’s Next Top Model op Streamz.

Voor meer streamingnieuws kan je je gratis inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...