‘Belgium’s Next Top Model’: Om hoe laat verschijnt de finale op Streamz?

Vandaag is het eindelijk zover! Na de finale van Belgium’s Next Top Model zullen we weten wie de opvolger wordt van Gilles en met een modellencontract bij NOAH management en een covershoot voor L’Officiel naar huis gaat. De finale verschijnt vandaag op Streamz, maar we zullen iets meer geduld moeten hebben dan de afgelopen weken.

Vanavond weten we wie er de tweede winnaar wordt van Belgium’s Next Top Model op Streamz. Vorige week kregen we te zien hoe Aissata, Bréseïs, Ivar en Oran een finaleticket veroverden en na vanavond zullen we weten wie er met de overwinning aan de haal gaat.

Finale

Net zoals vorig jaar verloopt de finale van Belgium’s Next Top Model anders dan de vorige afleveringen. Het gaat om een show waarbij Jani Kazaltzis opnieuw de presentatie voor zijn rekening neemt. In de finale zullen we eerst te weten komen wie van de vier finalisten de minste stemmen kreeg van de kijker. Deze finalist zal al meteen de wedstrijd moeten verlaten.

Daarna zullen de drie overgebleven deelnemers in verschillende rondes uitmaken wie de winnaar van Belgium’s Next Top Model 2024 wordt. Die winnaar gaat naar huis met een modellencontract bij NOAH management, het modellenbureau van jurylid Tom Van Dorpe, en zal binnenkort op de cover van het modeblad L’Officiel te zien zijn.

20 uur

De afgelopen weken verschenen de nieuwe afleveringen van Belgium’s Next Top Model telkens op vrijdagochtend, maar deze week zullen we iets langer geduld moeten hebben. De finale zal namelijk pas om 20 uur te vinden zijn op Streamz.

Bekijk hier de aankondiging van de finale:

De finale van Belgium’s Next Top Model is vanaf vrijdag 6 september om 20 uur te vinden op Streamz.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...