Betere kwaliteit dan de AirPods van Apple en amper 85 euro: dit zijn de nieuwe draadloze oortjes van Crazy Baby

Betere kwaliteit dan de AirPods van Apple en amper 85 euro: dit zijn de nieuwe draadloze oortjes van Crazy Baby

De AirPods van Apple worden gezien als de beste draadloze oortjes van het moment. Ze zijn klein, compatibel met iOS en kosten zo’n 180 euro. Voor draadloze oortjes van andere merken betaal je veel meer, kijk maar naar die van Samsung. Maar nu brengt het bedrijf Crazy Baby oortjes met een betere geluidskwaliteit … en ze kosten minder dan 85 euro!

Ooit al van Crazy Baby gehoord? De Amerikaanse startup bracht vorig jaar voor het eerst draadloze oortjes op de markt. De lancering van The Air, zoals de oortjes heten, werd via de crowdfunding website Indiegogo gefinancierd en het was meteen een hit. Binnen de kortste keren had Crazy Baby 2,7 miljoen dollar in handen, dat was 5,513 procent boven hun streefdoel. The Air werd geprezen om de hoge geluidskwaliteit, het kleine formaat en de lage prijs. Dat schrijft de entertainmentwebsite Mashable.

Nu kondigt Crazy Baby de nieuwe new Air Nano aan met dezelfde hoge geluidskwaliteit voor minder dan 85 euro. Alsof dat nog niet genoeg is, zal de Air Nano in tien verschillende kleuren komen. Zo mikt Crazy Baby op meer prijsbewuste consumenten.

crazy baby

Dezelfde geluidskwaliteit, lagere prijs

En de reviews zijn het er unaniem over eens: de Air Nano klinkt even goed als de originele Air en zelfs beter dat de AirPods van Apple. De reden: in de Air Nano zit dezelfde CSR chip als in het grote broertje. Bovendien zouden de Airs meer bassen leveren en zou er een duidelijker onderscheid zijn tussen middenfrequenties en hoge frequenties. Heel wat gebruikers zeggen dat de oortjes zich na verloop van tijd optimaal aanpassen aan je gehoorgang en dat ze je volledig isoleren van het geluid van de buitenwereld.

Maar elk huisje heeft zijn kruisje: de batterij van de Air Nano zou na drie uren luisteren al opgebruikt zijn, terwijl je naar de Apple AirPods en de Google Pixel Buds wel acht uren kan luisteren. Wel kan je je oortjes opladen via het doosje. Zo kan je maar liefst vier keer herladen op verplaatsing, goed voor 12 uren muziek luisteren dus. Wie zijn Air Nano gedurende vijf minuten oplaadt, kan anderhalf uur muziek luisteren.

Ook de lancering van de Air Nano wordt gefinancierd via Indiegogo. Crazy Baby heeft zijn doelstelling van 219.000 dollar al bereikt.

crazy baby

Gesponsorde artikelen